Facebook Pixel Πήρε θέση ο νέος Μπεργκ! Τι είπε ο Ίσακ για Παναθηναϊκό
| 2017-01-23 15:50:00

Πήρε θέση ο νέος Μπεργκ! Τι είπε ο Ίσακ για Παναθηναϊκό

Πήρε θέση ο νέος Μπεργκ! Τι είπε ο Ίσακ για Παναθηναϊκό

Ο 24χρονος επιθετικός είπε τα πράγματα με το όνομά τους!

Γιατί όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Δανίας και το περασμένο καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του!

«Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένα ονόματα ομάδων, αλλά είναι σαφές πως θα ήταν φυσικό να με θέλει ο Παναθηναϊκός, γιατί προσπάθησαν να με αποκτήσουν και το καλοκαίρι», σχολίασε αρχικά ο Ίσακ και συμπλήρωσε για το αν μπορεί να κλείσει άμεσα η μεταγραφή:

«Δεν ξέρω. Ο ατζέντης μου χειρίζεται αυτά τα πράγματα και αν με καλέσει τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν γρήγορα. Τίποτα όμως δεν θα τελειώσει αν δεν υπογράψω. Όπως ξαναείπα, δεν θα μιλήσω για συγκεκριμένη ομάδα. Δεν θα ήταν σωστό απέναντι σε άλλες ομάδες που έχουν γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον τους, αλλά και απέναντι στη Ράντερς, με την οποία έχω συμβόλαιο και στην οποία είμαι πολύ χαρούμενος.

Υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά τώρα που ήμουν τραυματίας τις τελευταίες εβδομάδες πιστεύω πως κάποιες ομάδες περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, γιατί θέλουν να είναι σίγουρες πως θα αποκτήσουν έναν παίκτη έτοιμο να αγωνιστεί. Πλέον είμαι έτοιμος και πιστεύω πως μπορεί να γίνουν πολλά την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags