Facebook Pixel Τσάρλυ: Φτωχό το ρόστερ του Παναθηναϊκού
| 2017-01-23 16:08:00

Τσάρλυ: Φτωχό το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Τσάρλυ: Φτωχό το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός και Κέρκυρα ξεκίνησαν με τη διάταξη που είχαν κάνει μεσοβδόμαδα νίκες. 

Ο Γρηγορίου ήταν φανερό πως είχε παρατηρήσει το πρόβλημα που είχαν οι μεσοαμυντικοί του Παναθηναϊκού όταν δεχόντουσαν πίεση στην προσπάθεια αρχικής ανάπτυξης και είχε δώσει εντολή για να τους αφήσουν την μπάλα και να τους πιέσουν από ψηλά.

Για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης συνθήκης ο Ουζουνίδης, που συνήθως θέλει τον δεύτερο επιθετικό του ψηλά, έδωσε εντολή στον Βιγιαφάνιες να παίζει πιο κοντά στους χαφ από ό,τι στον Μπεργκ για να βοηθά στην καλή κυκλοφορία μπάλας. Ο Βιγιαφάνιες είναι ο καλύτερος στο να ακουμπά η μπάλα πάνω του και να σπάει την αντίπαλη πίεση και σε αυτήν τη συνθήκη παιχνιδιού έδωσε μία εντυπωσιακή κάθετη και έβγαλε τον Μπεργκ μόνο του με τον Κουτζαβασίλη που του πέρασε την μπάλα από πάνω.

Ο Παναθηναϊκός ήλεγχε τον αγώνα και δέχτηκε την ισοφάριση σε ένα διάστημα που δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Ο Επστάιν χτύπησε πάνω στην αδυναμία του Μαρινάκη να παίξει τη θέση στο επίπεδο που πρέπει, τον πέρασε με ένα απλό άνοιγμα της μπάλας και έκανε το 1-1. Οι συνθήκες άλλαξαν με την έξοδο του Χουλτ. Ο Παναθηναϊκός έχασε και την αξιοπιστία του στα αριστερά και για να δέσει την πλευρά ο Ουζουνίδης έβαλε για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τον Λουντ στα αριστερά, μετατρέποντας την τακτική σε 4-2-3-1. Στο ημίχρονο ο Ουζουνίδης έπαιξε το χαρτί του Λέτο, όμως δεν του βγήκε.

Ο οργανισμός του δεν άντεξε τα συνεχόμενα παιχνίδια έστω και στα πλαίσια συντήρησης και βγήκε στο 58ο λεπτό με θλάση. Ο Παναθηναϊκός έχασε μέτρα, καθώς δεν μπορούσε να ανεβάσει καθόλου τα ακραία μπακ του. Μέχρι το 69ο λεπτό που ο Μπεργκ έχασε την ευκαιρία του αγώνα η Κέρκυρα είχε τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δραπετεύσει αν ο Βενέτης δεν έβγαζε την μπάλα πάνω από τη γραμμή. Αυτό που μπορεί να κρατήσει ο Ουζουνίδης ήταν πως για πρώτη φορά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός είχε σαν όπλο ότι οι παίκτες του είχαν περισσότερες δυνάμεις από τον αντίπαλό τους. Αυτό σημαίνει πως γίνεται δουλειά. Σίγουρα το ρόστερ είναι φτωχό, περιμένουμε τις μεταγραφές και την επιστροφή αυτών που λείπουν για να έχουμε και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags