Facebook Pixel Τρομερό βίντεο Πρίντεζη για Αντετοκούνμπο: "Τι κάνεις, ρε Γιαννάρα"!
| 2017-01-23 16:44:00

Τρομερό βίντεο Πρίντεζη για Αντετοκούνμπο: "Τι κάνεις, ρε Γιαννάρα"!

Τρομερό βίντεο Πρίντεζη για Αντετοκούνμπο: "Τι κάνεις, ρε Γιαννάρα"!

Τρελή αποθέωση από τον Γιώργο Πρίντεζη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! 

Ο άσος του Ολυμπιακού τράβηξε ένα βίντεο, όπου αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον "Greek Freak" και για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στο All Star Game του ΝΒΑ.

«Γιαννάρα, τι έχεις φτιάξει εκεί στο Αμέρικα ρε αγόρι μου! Μας δουλεύεις; Πλάκα μας κάνεις; Τι γίνεται εκεί! Σου εύχομαι φίλε μου μέσα από την καρδιά μου μόνο τα καλύτερα να έχεις! Να είσαι πάντα ένας All Star παίκτης εντός και εκτός γηπέδου, να παραμείνεις μάλλον έτσι, γιατί ήδη είσαι! Να έχεις πάντα την υγειά σου, να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι, που κάθε μέρα γίνεσαι όλο και καλύτερος. Να σε χαιρόμαστε εμείς εδώ, να σε χαίρονται και όσοι σε αγαπάνε! Να’ σαι καλά. Καλή συνέχεια σου εύχομαι, την υγειά σου να έχεις πάντα. Καλή επιτυχία στο All Star και καλή συνέχεια στην ομάδα σου!», ήταν τα λόγια του Πρίντεζη μέσω βίντεο του Eurohoops.

Τις ευχές του στον Αντετοκούνμπο έστειλε και ο Βασίλης Σπανούλης μέσω της ίδιας ιστοσελίδας. «Είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο και για όλη την Ελλάδα να συμμετέχει σε All Star Game και μάλιστα ως βασικός. Είμαστε όλοι περήφανοι για αυτόν, σηκώνει την ελληνική σημαία ψηλά στην Αμερική. Του αξίζουν όλες οι τιμές για όλη τη σκληρή δουλειά και όλα αυτά που έχει θυσιάσει στη ζωή του για να φτάσει εκεί που έχει φτάσει τώρα».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags