Facebook Pixel H τρομερή παραδοχή του Λέοβατς για Ολυμπιακό!
| 2017-01-24 00:17:00

H τρομερή παραδοχή του Λέοβατς για Ολυμπιακό!

H τρομερή παραδοχή του Λέοβατς για Ολυμπιακό!

Διαβάστε τις δηλώσεις του σκόρερ του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στα Ιωάννινα...

Η αποψινή βραδιά ήταν πολύ καλή τόσο για τον ΠΑΟΚ συνολικά όσο και για τον Μάριν Λέοβατς, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης του Δικεφάλου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κροάτης, πάντως, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Novaαρνήθηκε να χαρακτηρίσει τον ΠΑΟΚ την «καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», διαψεύδοντας τρόπον τινά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που το είχε δηλώσει νωρίτερα.

Αντίθετα, ο Κροάτης παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, καθώς τόνισε πως αν ο ΠΑΟΚ ήταν ο καλύτερος, τότε θα ήταν πρώτος!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα:

"Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο, που είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Έπρεπε να παλέψουμε, να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι στις μονομαχίες. Το καταφέραμε και πήραμε τη νίκη".

Για το αν πήραν άτυπη ρεβάνς για την ήτταν από τον ΠΑΣ στην Τούμπα:

"Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Στην Τούμπα, στο πρώτο ματς, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορείς να πεις ότι ήταν κάτι σαν ρεβάνς".

Για το ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ «έριξε» στροφές:

"Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε τέτοιον αγωνιστικό χώρο, είναι σαν να παίζεις σε άμμο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο παθητικοί, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο ματς".

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη:

"Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Αυτό το λένε και τα στατιστικά του, έχει σκοράρει πολλά γκολ. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε συμπαίκτη. Παλεύει για την ομάδα σε κάθε ματς, μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες και τα δίνει όλα. Είμαστε όλοι μαζί του".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει αποτελέσματα:

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι. Είμαστε η ίδια ομάδα, κάποιες φορές έρχονται τα αποτελέσματα και άλλες όχι. Ο προπονητής και ο πρόεδρος πιστεύουν σε εμάς και εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε".

Για το ότι ο Πασχαλάκης είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα και τους στόχους που έχουν:

"Αν ήμασταν οι καλύτεροι θα ήμασταν πρώτοι. Έχουμε χάσει πολλούς χαζούς βαθμούς, αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύοουμε για νίκες. Πρώτος στόχος μας είναι το Κύπελλο. Θέλουμε να περάσουμε τη Σάλκε στο Europa League και να τερματίσουμε πρώτοι στα play - off του πρωταθλήματος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags