Facebook Pixel Αποκάλυψη Ίβιτς: "Θα πάρουμε κι άλλους παίκτες..."!
| 2017-01-24 00:43:00

Αποκάλυψη Ίβιτς: "Θα πάρουμε κι άλλους παίκτες..."!

Αποκάλυψη Ίβιτς: "Θα πάρουμε κι άλλους παίκτες..."!

Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές, το επεισόδιο με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν γίνεται κάτι για αυτό.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε και για τις μεταγραφές καθώς εξέφρασε την άποψή του πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει κι άλλους ποδοσφαιριστές την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες:

«Ο κόσμος ζητάει να πάρουμε νίκη σε κάθε παιχνίδι. Το κάναμε. Γνωρίζαμε τα δεδομένα για τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν είναι γήπεδο και είναι έτσι την τελευταία 10ετία. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε γίνεται τίποτα. Υπάρχουν ομάδες που ανεβαίνουν, πέφτουν, αλλά έχουν καλύτερα γήπεδα. Είναι κίνδυνος για όλους και για τους παίκτες της γηπεδούχου και για αυτούς της φιλοξενούμενης. Είναι σε τραγική κατάσταση. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε. Είναι μια νίκη. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας» .

Για τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα:

«Έχω 25 παίκτες και όλοι δουλεύουν σκληρά. Παλεύουν στην προπόνηση κάθε μέρα. Σήμερα έπαιξαν κάποιοι που δεν έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δείχνει μια υγεία. Ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και δίνει το 100% για την ομάδα. Είναι κάτι που με ικανοποιεί και έτσι θα συνεχίσουμε» .

Για τις μεταγραφές:

«Περιμένουμε… Έχουμε ακόμα μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα αποκτήσουμε και άλλους πάικτες» .

Για το ποιος θεωρεί να ότι ευθύνεται για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες:

«Εσείς δεν ξέρετε; Θα σας αφήσω εσάς να το πείτε εσείς» .

Για το σκηνικό με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Δεν μπορεί ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να απειλεί τους παίκτες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να έρχεται ο πρόεδρος της ομάδας στα αντίπαλα αποδυτήρια και να μας βρίζει» .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags