Facebook Pixel Άγριο παρασκήνιο πίσω απ' τον πόλεμο Χριστοβασίλη - Ίβιτς: Πότε άρχισε το "ξύλο", ποιοι άσοι συμμετείχαν
| 2017-01-24 12:30:00

Άγριο παρασκήνιο πίσω απ' τον πόλεμο Χριστοβασίλη - Ίβιτς: Πότε άρχισε το "ξύλο", ποιοι άσοι συμμετείχαν

Άγριο παρασκήνιο πίσω απ' τον πόλεμο Χριστοβασίλη - Ίβιτς: Πότε άρχισε το "ξύλο", ποιοι άσοι συμμετείχαν

Τι κρύβεται πίσω από τον τρελό καυγά στα Γιάννινα και τι είχε προηγηθεί το καλοκαίρι; Δύο ποδοσφαιριστές είχαν μπλεχτεί στο σκηνικό και διαβάστε με ποιον τρόπο! Μόνο στο Σκύλο!

Η σκληρή κόντρα που ξέσπασε χθες μετά το παιχνίδι στα Γιάννινα ανάμεσα στο αφεντικό του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, κρύβει ένα άγνωστο παρασκήνιο που ενδεχομένως να εξηγεί πολλά.

Ο αδερφός τού τεχνικού Δικεφάλου, ο μάνατζερ Ίλια Ίβιτς, έκανε δουλείες μέχρι πρότινος με τον ΠΑΣ και, μάλιστα, είχε πελάτες του στην ομάδα, χωρίς, πάντως, να έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Ίλιτς και Τσουκαλάς, δύο σημαντικές μονάδες του περυσινού ΠΑΣ, αποχώρησαν σχεδόν επεισοδιακά το περασμένο καλοκαίρι, καθώς δεν μπόρεσαν να μείνουν στην ομάδα, αν και αυτή ήταν η προτεραιότητά τους, με τον Ίλια Ίβιτς να χρεώνει τις αρνητικές εξελίξεις αποκλειστικά στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ο έμπειρος επιθετικός κατέληξε στον Άρη, παρόλο που σχεδόν παρακαλούσε για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ είχε να λέει για το πόσο άσχημα του φέρθηκε η διοίκηση στις διαπραγματεύσεις, ενώ ο Έλληνας μέσος, αν και η προσφορά του ήταν σημαντική, αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες για τον Αστέρα Τρίπολης.

Μιλάμε, βεβαίως, για δύο ποδοσφαιριστές που είχαν δώσει πολλά στην ομάδα, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί και στους οπαδούς. Αυτές οι δύο ιστορίες, λοιπόν, ήταν η αιτία για να διαταραχθούν οι σχέσεις με τον Ίβιτς, ενώ η συνέχεια στο καλοκαιρινά "επεισόδια" δόθηκε χθες με τον άλλον Ίβιτς, τον αδερφό του Ίλια, στα αποδυτήρια των Ζωσιμάδων, με τις καταγγελίες των δύο πλευρών να πέφτουν βροχή. Τυχαίο; Δε νομίζουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χριστοβασίλης στο SportDog: Αυτά έκανε ο Ίβιτς στα αποδύτηρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags