Facebook Pixel Νέες βόλες Χριστοβασίλη για Ίβιτς: "Τους έχει απαξιώσει, να ζητήσει συγγνώμη"!
| 2017-01-24 12:25:00

Νέες βόλες Χριστοβασίλη για Ίβιτς: "Τους έχει απαξιώσει, να ζητήσει συγγνώμη"!

Νέες βόλες Χριστοβασίλη για Ίβιτς: "Τους έχει απαξιώσει, να ζητήσει συγγνώμη"!

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ εξαπέλυσε νέα βέλη προς την πλευρά του Βλάνταν Ίβιτς, ζητώντας όμως να λήξει οριστικά το θέμα...

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στον Arena Fm 89,4 και κάλεσε τον προπονητή του ΠΑΟΚ να ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν χθες (23/1) στους "Ζωσιμάδες", λέγοντας μάλιστα πως έχει απαξιώσει τους Κοροβέση και Χαρίση, οι οποίοι έπαιρναν βραβεία στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα στον Arena Fm 89,4:

«Ασχολούμαι 15 χρόνια και δεν έχω δώσει ποτέ αφορμή. Απευθύνθηκε σε μένα ο κύριος Ίβιτς κι εγώ προσπάθησα να πάω στο γραφείο του να του ζητήσω να μην ασχολείται με το ποιος είναι υπεύθυνος για το γήπεδο. Αγωνιζόμαστε κάθε μέρα και εμείς και άλλα πόσα σωματεία εκεί.

Δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε κανέναν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, κέρδισε πανάξια. Το θέμα μας είναι με τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ας απευθυνθούμε στην έκθεση του παρατηρητή να δούμε τι γράφει. Και ο κύριος Μίχελ του ΠΑΟΚ που μου επιτέθηκε φραστικά.

Εγώ απλώς του είπα του κυρίου Ίβιτς ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι με το γήπεδο. Ο κύριος Ίβιτς έχει απαξιώσει τους παίκτες που έχει πάρει από τον ΠΑΣ. Δεν είναι δυνατόν να μη βάζει το Χαρίση και τον Κοροβέση που εδώ έπαιρναν βραβεία. Με έχει κατηγορήσει ότι μπλέκομαι στον ΠΑΟΚ.

Γιατί έκανε χειρονομίες στον κύριο Σκόνδρα τον αδερφό του παίκτη του. Θέλω να μείνει το θέμα εδώ πέρα. Να μείνει στα αγωνιστικά του και να μην ασχολείται.

Έχω άριστη πληροφόρηση για το τι λέει ο Ίβιτς για μένα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και από ποδοασφαιριστές. Δεν έχω τίποτα με τον ΠΑΟΚ. Δε θα 'θελα το θέμα του Ίβιτς να είναι θέμα του ΠΑΟΚ.

Το γήπεδο ανήκει στην Γενική Γραμματεία. Αυτό το γήπεδο χρησιμοποιείται από 13 συλλόγους και υπάρχει επιβάρυνση.

Ας έρθει να μας πει ποιος είναι ο ένας που φταίει. Ας πει ότι δεν είναι ο Χριστοβασίλης. Δεν τον ξέρω προσωπικά τον κύριο Ίβιτς. Τον καλώ να ζητήσει συγγνώμη. Γιατί να το πει αυτό;

Αν θέλει ο κύριος Ίβιτς να χαλάσω τη σχέση μου με τον ΠΑΟΚ τι να πω; Δεν έχω τίποτα με τον ΠΑΟΚ, το ξαναλέω και θέλω να τελειώσει εδώ το θέμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags