Facebook Pixel Διπλασίασαν τα κέρδη τους οι παίκτες που επέλεξαν το Super Paroli από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ
Life
| 2017-01-24 12:53:00

Διπλασίασαν τα κέρδη τους οι παίκτες που επέλεξαν το Super Paroli από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Διπλασίασαν τα κέρδη τους οι παίκτες που επέλεξαν το Super Paroli από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Μοίρασε κέρδη σε πολλούς παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ το Super Paroli.

Όσοι παίκτες πόνταραν στο Super Paroli της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, με τις νίκες τριών φαβορί, της Άρσεναλ, της Μονακό και της Μπαρτσελόνα, διπλασίασαν τα λεφτά τους.

Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας. Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι δεν αλλάζουν οι αποδόσεις τους.

Το Super Paroli ξαναέρχεται το σαββατοκύριακο για ακόμη περισσότερα κέρδη για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Extra κέρδη συνεχίζει να μοιράζει και το Mega Booster. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με συνολική απόδοση τουλάχιστον 4, βλέπουν τα κέρδη τους, σε περίπτωση επιτυχίας, να αυξάνονται από 5% έως 100%! Οι 3άδες δίνουν extra κέρδη +5%, οι 4άδες +10%,  οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%!

Το Mega Booster μοιράζει επιπλέον κέρδη και στο μπάσκετ, στους αγώνες της Euroleague και του NBA. Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague και το NBA οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ διεκδικούν επιπλέον κέρδη +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω!

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει επιπλέον κέρδη χάρη στο Super Paroli και το Mega Booster, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags