Facebook Pixel Παιχνίδι με τα γκολ και φαβορί
| 2017-01-24 13:04:00

Παιχνίδι με τα γκολ και φαβορί

Παιχνίδι με τα γκολ και φαβορί

Αρκετά δύσκολο το σημερινό κουπόνι, ωστόσο βγήκαν σημεία για ποντάρισμα και μάλιστα σε δυνατές αποδόσεις!

Μαρόκο – Ακτή Ελεφαντοστού

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Λ.Δ. του Κονγκό, κόντρα στο Τόγκο το Μαρόκο ήξερε ότι ήθελε μόνο νίκη για να μπει και πάλι στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Μπήκε πολύ άσχημα στο ματς και βρέθηκε να χάνει μόλις στο πέμπτο λεπτό. Εκεί ήταν που «αφυπνίστηκε» και παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, έκανε την ολική ανατροπή, με δύο γκολ στο 14' και στο 21'. Έπειτα έκλεισε τους χώρους και προσπάθησε να διασφαλίσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το Τόγκο ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει και «καθάρισε» το παιχνίδι με τρίτο γκολ για το τελικό 3-1 στο 72'. Τώρα παίζει για δύο αποτελέσματα, καθώς τόσο με ισοπαλία, όσο και με νίκη είναι στην επόμενη φάση. Όσο για την Ακτή; Έχει μπλέξει για τα καλά πλέον η κάτοχος του τροπαίου του 2015, καθώς στα δύο πρώτα ματς του ομίλου, έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες. Το Μαρόκο βολεύεται με δύο αποτελέσματα, τη στιγμή που η Ακτή θέλει μόνο νίκη. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να μείνουν εκτός από τώρα οι «ελέφαντες», αλλά δεν έχουν παρουσιάσει καλό πρόσωπο. Θα το παλέψουν όσο πάει και θα μπουν να επιτεθούν. Ασταθείς άμυνες, με τα γκολ εκατέρωθεν να είναι η επιλογή.

Μαρόκο – Ακτή Ελεφαντοστού Goal/Goal (2.00)

Γκενκ - Κορτράικ

Έστω και με αγχωτικό τρόπο, η Γκενκ πήρε την νίκη στην έδρα της Εουπεν (1-0) και παρέμεινε στο κόλπο των πλέι-οφ Ι (θέσεις 1-6). Από την άλλη, η Κορτράικ σκόρπισε πίκρα τους οπαδούς της χάνοντας 2-3 εντός έδρας από τη μισητή γειτόνισσα Ζούλτε. Ποια είναι η επιλογή; Η Γκενκ πέρα από το πλεονέκτημα της έδρας βρίσκεται και σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με την τραγική εδώ και καιρό Κόρτραϊκ. Φυσιολογικές οι τιμές στην απλή νίκη της Γκενκ, εφικτός και ο άσος με χάντικαπ.

Γκενκ - Κορτράικ 1 [-1] (1.85)

Όλνταμ - Πιτέρμπορο

Η Όλνταμ δεν επέστρεψε με ευχάριστα νέα από το ταξίδι της στο Σριούσμπερι, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την γηπεδούχο στο εξάποντο ντέρμπι παραμονής. Από την άλλη, η Πιτέρμπορο παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ μετά την επικράτηση της στην έδρα της Σουίντον με 0-1. Ύστερ από ένα παιχνίδι δίχως πολλές καθαρές φάσεις, κατάφερε να πιάσει στον ύπνο την αντίπαλο της στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (46'), με το τέρμα του Φόρεστερ να στέκεται αρκετό για την επιστροφή της στις νίκες μετά από 4 ανεπιτυχείς (0-3-1) προσπάθειες. Τι θα ποντάρουμε; Χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες, αλλά για διαφορετικό λόγο στην καθεμιά. Η Πιτέρμπορο είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα, αλλά η Όλνταμ δεν θα τα παρατήσει-με τίποτα-τόσο εύκολα. Δεν μπορούμε να βρούμε τον λόγο που το N/G βρίσκεται σε τόσο υψηλά επίπεδα, με τις δύο να το φέρνουν συχνά-πυκνά.

Όλνταμ - Πιτέρμπορο No Goal (2.00)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags