Facebook Pixel Το απίθανο με ΠΑΟΚ στα Γιάννινα! Ποιος Ίβιτς και ποιος Χριστοβασίλης; Αυτό δεν το περιμέναμε!
| 2017-01-24 23:15:00

Το απίθανο με ΠΑΟΚ στα Γιάννινα! Ποιος Ίβιτς και ποιος Χριστοβασίλης; Αυτό δεν το περιμέναμε!

Το απίθανο με ΠΑΟΚ στα Γιάννινα! Ποιος Ίβιτς και ποιος Χριστοβασίλης; Αυτό δεν το περιμέναμε!

Για να πάρει ο ΠΑΟΚ τη νίκη στους «Ζωσιμάδες», χρειάστηκε να συμβεί κάτι που έχει συμβεί μόλις άλλη μία φορά τα τελευταία επτά χρόνια! Διαβάστε το θέμα του SportDog.

Συνηθίζεται να λέγεται για πολλούς αριστεροπόδαρους ποδοσφαιριστές πως το δεξί πόδι το έχουν μόνο για να… περπατάνε. Ο Μάριν Λέοβατς δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αλλά σίγουρα το δεξί πόδι δεν του είναι ιδιαίτερα… χρήσιμο στο παιχνίδι του. Και όμως, ο 28χρονος Κροάτης αμυντικός σκόραρε χθες με το… κακό πόδι του, κάτι που έχει πετύχει άλλη μία φορά, λίγο πριν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Συνολικά, ο Λέοβατς έχει πετύχει 8 γκολ στην επαγγελματική καριέρα του. Το πρώτο, το πέτυχε στις 14 Σεπτεμβρίου 2012 στη νίκη της Αούστρια Βιέννης με 3-1 κατά της Όμπερβαρτ, ανοίγοντας το σκορ με σουτ με το αριστερό.

Έναν χρόνο αργότερα, στη εκτός έδρας νίκη της Αούστρια Βιέννης κατά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 21 Αυγούστου 2013 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με σκορ 2-0, ο Κροάτης πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του με σουτ με το αριστερό πόδι στο 68ο λεπτό.

Στις 10 Αυγούστου 2014, ως παίκτης της Ριέκα, άνοιξε το σκορ στην έδρα της Σπλιτ στο 1ο λεπτό του αγώνα με σουτ με το αριστερό, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται τελικά με σκορ 3-0.

Έντεκα μέρες αργότερα, στις 21 Αυγούστου 2014, σε αγώνα για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λέοβατς χάρισε τη νίκη στη Ριέκα με μία «βολίδα» με το αριστερό πόδι πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού.

Στις 15 Μαρτίου 2015, στη νίκη της Ριέκα κατά της Ζαντάρ με 4-0 πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του με σουτ με το αριστερό στο 38ο λεπτό, ενώ στις 2 Αυγούστου 2015, στην προτελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα της Ριέκα και δέκα ημέρες πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, στη νίκη με σκορ 3-1 κατά της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, πέτυχε το 1-0 στο 2ο λεπτό με σουτ με το δεξί, για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Ό,τι συμβαίνει όμως για πρώτη φορά συμβαίνει και… δεύτερη, που για τον Κροάτη συνέβη χθες, να σκοράρει δηλαδή με το δεξί. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Λέοβατς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το πρώτο ήταν αυτό κατά του Λεβαδειακού στις 10 Απριλίου 2016 στην Τούμπα, το οποίο έδωσε στον Δικέφαλο του Βορρά το προβάδισμα με 1-0 στο 80΄, πριν ο Μακ διαμορφώσει το τελικό 2-0 λίγο πριν την εκπνοή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags