Facebook Pixel Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς παρά τη νίκη - Τρελές «καρφάρες» για τους παίκτες του!
| 2017-01-24 23:55:00

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς παρά τη νίκη - Τρελές «καρφάρες» για τους παίκτες του!

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς παρά τη νίκη - Τρελές «καρφάρες» για τους παίκτες του!

Τι και αν πανηγύρισε τη νίκη μέσα στο Καζάν; Ο Ζοτς είχε σοβαρά παράπονα και δεν... κρατήθηκε!

Πολλά παράπονα είχε ο «Ζοτς» από τους παίκτες των πρωταθλητών Τουρκίας, παρά τη νίκη στη Ρωσία. Για την ακρίβεια, μετά το «διπλό» στο Καζάν ο Ομπράντοβιτς δήλωσε:

«Μετά τον πρώτο γύρο, που χάσαμε το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, καταλάβαμε πολύ καλά την ποιότητα της Ούνικς, οπότε ήταν αναγακαίο να κάνουμε ένα καλό ματς για να νικήσουμε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος, με εξαίρεση κάποια λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο, στα οποία επέστρεψαν. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας. Μερικοί παίκτες παίζουν μπάσκετ, αλλά κάποιοι παίζουν σαν να είναι η πρώτη φορά που πιάνουν την μπάλα στα χέρια τους. 

Όλα είναι θέμα συγκέντρωσης και αποφάσεων. Συμφωνώ ότι αν παίζαμε 40' με συγκέντρωση θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αν όχι, κάθε ομάδα θα μας νικάει πολύ εύκολα. Παρόλα αυτά, είναι μια καλή νίκη για εμάς»
και συμπλήρωσε:

«Γνωρίζαμε ότι ο Κθι Λάνγκφορντ είναι πολύ σημαντικός για την Ούνικς, ο κορυφαίος σκόρερ στην Euroleague. Μέχρι σήρα είχε 18 σουτ και 8 βολές σχεδόν σε κάθε ματς. Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί τον κρατήσαμε χαμηλά, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό κομμάτι του παιχνιδιού. Όπως είπα πριν το ματς, δεν είναι μόνο ο Λάνγκφορντ. Για άλλη μια φορά ο Παρακχούσκι έπαιξε εξαιρετικά απέναντί μας. Ό,τι δοκίμασε μπήκε, πολύ εύκολα. Μας έβαλε φτηνά καλάθια. Δεν είναι θέμα ενός παίκτη, πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα ως ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags