Facebook Pixel Ποιoς Μπουρούσης; Παίκτης με ...2 πόντους έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά και σήκωσε το ΟΑΚΑ στο πόδι!
Μπάσκετ
| 2017-01-25 09:45:00

Ποιoς Μπουρούσης; Παίκτης με ...2 πόντους έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά και σήκωσε το ΟΑΚΑ στο πόδι!

Ποιoς Μπουρούσης; Παίκτης με ...2 πόντους έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά και σήκωσε το ΟΑΚΑ στο πόδι!

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα ακόμη βήμα με τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα για τη πρόκριση, αλλά και για το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο πάντως εξακολουθεί να παραμένει δύσκολος στόχος.

Οι Πράσινοι θέλουν μόνο νίκες μέχρι το φινάλε στην έδρα τους και φυσικά κάποιες… υπερβάσεις μακριά από το ΟΑΚΑ, με την αρχή να γίνεται την Πέμπτη το βράδυ, στην «καυτή» έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του λοιπόν, οφείλουν να ξεχάσουν το συντομότερο τη νίκη κόντρα στην Μπάρτσα, ωστόσο όλοι οι άλλοι, πολύ δύσκολα θα ξεχάσουν τη μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση, που έδωσε… απαντήσεις.

Φυσικά, δεν έχουν άδικο, αφού ο 33χρονος σέντερ έβγαλε πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια στο παρκέ, βοηθώντας σε άμυνα και επίθεση, ενώ και η στατιστική του ήταν εξαιρετική. Το κάτι παραπάνω, όμως, το έδωσε ένας παίκτης, που δεν έκανε μεγάλα νούμερα.

Αναφερόμαστε στον Νίκο Παππά, ο οποίος σημείωσε μόλις δύο πόντους με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, αλλά έκανε μπόλικη βρώμικη δουλειά, στα περίπου 19 λεπτά, που έπαιξε. Κυρίως μπόρεσε και έδωσε στην άμυνα, πράγματα, που δεν μπορούσε να δώσει ο Τζέιμς Φελντέιν!

Ο Παππάς βγήκε από την "ναφθαλίνη" στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, στην ουσία πήρε το παιχνίδι στη Πάτρα και με την Μπαρτσελόνα έβαλε το χεράκι του, ώστε να έρθει η μεγάλη νίκη.

Ο "σκύλος" σας είχε ενημερώσει για τον Παππά, πριν ο Τσάβι Πασκουάλ τον χρησιμοποιήσει με τον Προμηθέα. Έναν παίκτη, που ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον έχει σαν μικρό Θεό και όπου βρεθεί και όπου σταθεί τον αποθεώνει. Δεν είναι τυχαίο, για παράδειγμα, πως στο χθεσινό ματς, μόλις μπήκε αλλαγή στο δεύτερο λεπτό της δεύτερης περιόδου, όλο το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο πόδι για να τον αποθεώσει και να φωνάξει ρυθμικά το όνομα του.

Όπως λοιπόν σας είχαμε γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ, ο Καταλανός κόουτς σιγά – σιγά θα δίνει χρόνο στον Παππά και θα περιμένει να τον δικαιώσει. Τόσο στην Πάτρα όσο και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Έλληνας γκάρντ ήταν εξαιρετικός, ενώ μεγάλη σημασία έχουν και οι δηλώσεις οι χθεσινοβραδινές, όπου σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι θα περιμένει την ευκαιρία του και ότι δουλεύει για να επιστρέψει σε κάποια στάνταρ απόδοσης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags