Facebook Pixel Πληρώνουν τα πολλά γκολ και η Γιουβέντους
| 2017-01-25 12:34:00

Πληρώνουν τα πολλά γκολ και η Γιουβέντους

Πληρώνουν τα πολλά γκολ και η Γιουβέντους

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης και η ανάλυση των αγώνων έβγαλε μία τριάδα για ταμείο!

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον

Σοβαρό πλήγμα υπέστησαν οι ελπίδες της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Σουόνσι. Από την άλλη, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η Σαουθάμπτον απέναντι στη Λέστερ και έφτασε σε μία άνετη νίκη με 3-0, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει του ημιτελικού - ρεβάνς με τη Λίβερπουλ. Τι θα ποντάρουμε; Η Λίβερπουλ είναι φαβορί στην έδρα της, ωστόσο αμυντικά προβληματίζει και η Σαουθάμπτον έχει τον τρόπο να το εκμεταλλευτεί. Ανεξαρτήτως του ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση, μοιάζει πιθανό να πετύχουν γκολ αμφότερες.

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον Goal/Goal (1.88)

Θέλτα – Ρεάλ Mαδρίτης

Με το μυαλό στη ρεβάνς του Κυπέλλου, η Θέλτα παρατάχθηκε με μπόλικους αναπληρωματικούς στην έδρα της Σοσιεδάδ την Κυριακή και μοιραία ηττήθηκε με 1-0. Όσο για τη Ρεάλ; Με τον στόπερ Σέρχιο Ράμος να μετατρέπεται σε… επιθετικό και να την καθοδηγεί μαεστρικά, έκλεισε τον πρώτο γύρο της Πριμέρα Ντιβιζιόν σε θέση οδηγού και δείχνει ότι από τις δικές της ορέξεις θα εξαρτηθεί η έκβαση της μάχης για τον τίτλο. Ο… λεγάμενος σκόραρε δύο φορές (35’, 43’) και κάπως έτσι απέφυγε την παγίδα της Μάλαγα (2-1 εντός) το Σάββατο. Ποια είναι η επιλογή μας; Στο… καναβάτσο βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά για να πετύχει την ανατροπή, αλλά έχει ως ντεσαβαντάζ τις πάμπολλες απουσίες της, ιδίως στην άμυνα. Η Θέλτα θυμήθηκε τον καλό εαυτό της εσχάτως και είναι συνεπής επιθετικά, ειδικά στο γήπεδό της. Περιμένουμε γκολ και θέαμα από δύο επιθετικογενείς ομάδες.

Θέλτα – Ρεάλ Mαδρίτης G/G & Over (1.75)

Γιουβέντους – Μίλαν

Η Γιουβέντους κέρδισε καθαρά και άνετα τη Λάτσιο με σκορ 2-0 στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής και εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν πόντο μπροστά από τη Ρόμα, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Μίλαν γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από τη Νάπολι στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου και βρίσκεται πλέον 2 πόντους πίσω από την πρώτη 5άδα της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο. Η Γιουβέντους φέτος δεν έχει κερδίσει τη Μίλαν, καθώς ηττήθηκε και στο ματς πρωταθλήματος και στο Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο Κατάρ και θέλει να πάρει ρεβάνς για αυτές τις αποτυχίες. Έχει το προβάδισμα λόγω και της έδρας και αναμένουμε να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση, επιβεβαιώνοντας το συνδυασμό του 1 και του under 3,5.

Γιουβέντους – Μίλαν 1 & Under 3.5 (2.08)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags