Facebook Pixel Ατακάρες Ρίβερς για Μπουρούση - Τι είπε για Γιαννακόπουλο και διαιτησία!
| 2017-01-25 14:19:00

Ατακάρες Ρίβερς για Μπουρούση - Τι είπε για Γιαννακόπουλο και διαιτησία!

Ατακάρες Ρίβερς για Μπουρούση - Τι είπε για Γιαννακόπουλο και διαιτησία!

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού και πάλι στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και σε δηλώσεις του στάθηκε ιδιαίτερα στην εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση, αλλά και στο ποστ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κέι Σι Ρίβερς στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Πρακτορείο Sport:

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Η αλήθεια είναι ότι σήμερα χάσαμε πάρα πολλά ελεύθερα και εύκολα σουτ. Η άμυνα μας ήταν εξαιρετική, κερδίσαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς, χάσαμε στην αρχή πολλά ριμπάουντ, όπως και σουτ, αλλά στο τέλος της ημέρας όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού και ο στόχος, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη, επετεύχθη. Δεν θα έχουμε κάθε βράδυ την τύχη στα σουτ, αλλά θα συνεχίσουμε να εκτελούμε μέχρι να βρούμε στόχο. Δεν τα παρατάμε. Η άμυνα φέρνει τα πρωταθλήματα. Η ισορροπία σε άμυνα και επίθεση είναι το ιδανικό, αλλά για μένα η άμυνα έχει τον πρώτο λόγο. Η άμυνα σου δίνει δύναμη και ρυθμό στην επίθεση».

Για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό: «Αγωνιζόμαστε σε επαγγελματικό μπάσκετ. Εδώ δε χωρούν δικαιολογίες, κούραση ή φόβος. Ασφαλώς και θα είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά. Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Έχουμε μπροστά μας δύο κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια. Το πρώτο είναι την Πέμπτη εκτός έδρας με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Δευτέρα ακολουθεί ο Ολυμπιακός. Τον Ολυμπιακό δεν τον σκεφτόμαστε ακόμα. Πρέπει να προετοιμαστούμε, κυρίως πνευματικά, για ένα "διπλό" στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Θα πρέπει να βγούμε ζωντανοί από μία καυτή έδρα και έναν δύσκολο αντίπαλο, που μέσα στο σπίτι του έχει υποτάξει μεγάλες ομάδες. Ηρθε η ώρα να δείξουμε τη δυναμική του Παναθηναϊκού. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Γνωρίζουμε τη σχέση που έχει ο Ερυθρός Αστέρας με τον Ολυμπιακό και το κλίμα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη μάχη».

Για την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram σχετικά με την διαιτησία του ντέρμπι: «Εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παρκέ. Μας ενδιαφέρει μόνο το τι κάνουμε εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν δίνουμε σημασία στα υπόλοιπα. Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν ήμασταν έτοιμοι. Τώρα όμως είμαστε. Όπως κι αν σφυρίζουν οι διαιτητές εμείς θα πρέπει με την απόδοση μας να μην αφήσουμε περιθώρια σε αυτούς και τους αντιπάλους».

Για τον Γιάννη Μπουρούση: «Τι να πω για τον Μπουρούση; Ο άνθρωπος ήταν εξαιρετικός και σήμερα, μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα. Σήμερα ήταν "βράχος" στα δύσκολα και μας οδήγησε σε μία μεγάλη νίκη». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags