Facebook Pixel "Ψυλλιασμένος" με τον Αστέρα ο Τσάβι Πασκουάλ
Μπάσκετ
| 2017-01-25 17:19:00

"Ψυλλιασμένος" με τον Αστέρα ο Τσάβι Πασκουάλ

"Ψυλλιασμένος" με τον Αστέρα ο Τσάβι Πασκουάλ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον φορμαρισμένο Ερυθρό Αστέρα (26/01, 20:00), για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή των “πρασίνων“, Τσάβι Πασκουάλ, να χαρακταρίζει καύτη ομάδα τον Ερυθρό, ενώ ακόμα είπε πως οι Σέρβοι ελέγχουν τα ριμπάουντ και τον ρυθμό του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:
Για την καυτή έδρα του Ερυθρού Αστέρα είπε:

Συμφωνώ απόλυτα! Τη δεδομένη στιγμή είναι μια “καυτή” ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη. Κέρδισαν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ.

Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να ελέγξουμε τον ρυθμό, γιατί στην έδρα τους παίζουν με μεγάλη ενέργεια. Να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Είναι μια ομάδα που σκοράρει πολλά εύκολα καλάθια μέσα στο “ζωγραφιστό“, θα πρέπει λοιπόν να παίξουμε καλά σε αυτές τις καταστάσεις.

Ο Γιόβιτς είναι ένας παίκτης που εκμεταλλεύεται πολύ καλά το πικ εν ρολ προς όφελος της ομάδας του αλλά και στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα πάνω του, όπως και στον Κούζμιτς με τον Σιμόνοβιτς. Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι τα κλειδιά.”

Από του παίκτες ο Κένι Γκάμπριελ δήλωσε:
“Ξέρω ότι θα είναι μια καυτή ατμόσφαιρα, έχω δει κάποια παιχνίδια στην τηλεόραση. Αγαπούν το μπάσκετ. Θα πρέπει λοιπόν να μείνουμε ενωμένοι και τα 40 λεπτά. Θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση αλλά κάποιες φορές θα πρέπει να χαμηλώσουμε τον ρυθμό και γενικά να ελέγξουμε τον ρυθμό όσο περισσότερο γίνεται.”

Για το τι χρειάζονται οι “πράσινοι” εκτός έδρας, είπε:
“Να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και να παλέψουμε σε κάθε φάση και να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι.”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags