Facebook Pixel Πανευτυχής για ΠΑΟΚ ο Ουάρντα
| 2017-01-25 18:46:00

Πανευτυχής για ΠΑΟΚ ο Ουάρντα

Πανευτυχής για ΠΑΟΚ ο Ουάρντα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ μίλησε στο paokfc.gr για τη μεταγραφή του και αποκάλυψε το αν... ήθελε να έρθει στον Δικέφαλο

Αναλυτικά:

Περίμενε καιρό αυτή τη στιγμή. Κι όταν, επιτέλους, έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ, βρισκόταν μόλις 4.816 χιλιόμετρα μακριά. Στην Γκαμπόν ως μέλος της Εθνικής Αιγύπτου στο African Cup of Nations. Το 2017 ξεκίνησε, μάλλον εντυπωσιακά για τον Αμρ Ουάρντα.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την τρόπο που εξελίσσεται η καριέρα του, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός μίλησε στο paokfc.gr για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΠΑΟΚ γιατί είναι κάτι που το ήθελα πολύ», μας είπε από το Πορτ Τζεντίλ όπου το βράδυ η Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Γκάνα και πρόσθεσε: «Είχα κι άλλες προτάσεις από την Ισπανία κι από άλλες ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο, εγώ ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, αγωνίζεται στο Europa League και ο κόσμος του είναι εντυπωσιακός». Ο Ουάρντα συνεχίζει την παράδοση των Αιγύπτιων του ΠΑΟΚ και θα γίνει ο 8ος «Φαραώ» που φορά την ασπρόμαυρη φανέλα. «Απ’ ότι ξέρω, ο καλύτερος ήταν ο Τολμπά, αλλά δεν τον θυμάμαι στο γήπεδο γιατί ήμουν πολύ μικρός όταν έπαιζε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Χαίρομαι που θα γίνω κι εγώ μέλος της λίστας των Αιγύπτιων του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις».

Μέχρι τότε είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αιγύπτου. Στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του κοντράρεται με την Γκάνα και χρειάζεται ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. «Είναι ταυτόχρονα μια πολύ όμορφη εμπειρία, αλλά και μεγάλη τιμή να συμμετέχω στην Εθνική ομάδα της χώρας μου σ’ αυτή τη διοργάνωση», επεσήμανε και συνέχισε: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να προκριθούμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags