Facebook Pixel Αρχισε την απόσβεση ο Ανσαριφάρντ και "έσωσε" τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-25 22:32:00

Αρχισε την απόσβεση ο Ανσαριφάρντ και "έσωσε" τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχισε την απόσβεση ο Ανσαριφάρντ και "έσωσε" τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρίμ... the dream. O Aνσαριφάρντ σκόραρε στο ντεμπούτο του και ο μέτριος αλλά και άτυχος Ολυμπιακός έφυγε με 1-1 από τον Αρη, στη φάση των "16" του Κυπέλλου, που έπαιζε με 10 από το 70'.

Σε ένα ωραίο ματς με δυο γκολ, ευκαιρίες (του Ολυμπιακού, κυρίως) και αποβολή (σωστή, του Ρόβα στο 70`) ο Άρης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό (Μιλούνοβιτς, Ανσαριφάρντ οι σκόρερ), με τους ερυθρόλευκους να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους "8" με τη ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης". Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν, είχαν και δοκάρι με τον Καρντόσο, αλλά έπεσαν σε ένα πολύ καλό Διούδη (κορυφαίος του Άρη), ενώ έλλειψε και το καθαρό μυαλό σε κάποιες φάσεις. Ο Άρης πέτυχε ένα ωραίο γκολ στην κόντρα και στη συνέχεια περίμενε τον αντίπαλο, ενώ αν δεν αποβαλλόταν ο Ρόβας, ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική για τους γηπεδούχους.

Γκολ ο Άρης, ήρωας ο Διούδης

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο 10λεπτο, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να έχει απειλήσει άμεσα τον Διούδη. Στην κόντρα λοιπόν και... κόντρα στη ροή του ματς έγινε το 1-0 στο 13`! Ο Καπνίδης έφυγε από οριακή θέση δεξιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού (έπαιζε πολύ ψηλά), έβγαλε στον επερχόμενο Μιλούνοβιτς που πρόλαβε τον Φιγκέιρας κι έκανε το 1-0!

Ο Ολυμπιακός στο 17` έχασε διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει (Σισοκό, Ελιουνούσι), με τον Άρη να είναι "κίνδυνος-θάνατος" στην κόντρα με τον ταχύτατο Καπνίδη που έπαιζε συνεχώς στο όριο του οφσάιντ. Μετά το 25` έπεσε κάπως ο ρυθμός, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν διάδρομο προς την εστία του Διούδη χωρίς επιτυχία. Οι ερυθρόλευκοι άγγιξαν το 1-1 στο 38`, αλλά η φοβερή εκτέλεση φάουλ του Καρντόσο βρήκε κάθετο δοκάρι! Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ! Ο Διούδης έκανε κακή έξοδο, ο Ελιουνούσι γέμισε εκεί όπου ο Καρντόσο έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη είχε επιστρέψει κι έδιωξε στη γραμμή! Έτσι έληξε το πρώτο μέρος, με τον Άρη να προηγείται έχοντας μόλις δύο τελικές και φύλακα-άγγελο τον Διούδη.

Πάλι Διούδης, αποβολή και Ανσαριφάρντ!

Τα ίδια είδαμε και στο β` μέρος, με τον Άρη να περιμένει πίσω από τη σέντρα και τον Ολυμπιακό να πιέζει. Έτσι, στο 50` ο Μανθάτης έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ δυο λεπτά μετά ο Νέτο μες στην περιοχή αντί να σουτάρει, προτίμησε να γυρίσει την μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία... Η εικόνα του αγώνα παρέμενε η ίδια με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση και τον Άρη να αμύνεται σθεναρά.

Ο Μπέντο στο 68` πέρασε τον Ανδρούτσο στη θέση του αρνητικού Μπουχαλάκη αλλά μετά από δυο λεπτά ο Άρης έμεινε με 10 λόγω αποβολής (σωστής) με δεύτερη κίτρινη του Ρόβα για φάουλ στον Μανθάτη. Στο 75` ο Πορτογάλος έκανε διπλή αλλαγή, με Μιλιβόγεβιτς-Σεμπά να μπαίνουν αντί Καμπιάσο-Μανθάτη (που ήταν εκ των κορυφαίων), με τον Διούδη στο 76` να κρατά το 1-0 στο σουτ του Ανσαριφάρντ, ενώ και στο 71` ο Ανδρούτσος από καλή θέση είχε αστοχήσει!

Μια, δυο, τρεις, στο 81` ο Φιγκέιρας σέντραρε από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ανσαριφάρντ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα! Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ολυμπιακός κυνήγησε κι ένα δεύτερο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία με το σκορ στο τέλος να είναι 1-1, αφού στο 90+7` ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Μιλιβόγεβιτς!

ΣΚΟΡΕΡΣ: 13' Μιλούνοβιτς – 81' Ανσαριφάρντ

ΔΟΚΑΡΙ: 38' Καρντόσο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 45'+1' Ρόβα, 62' Σόουζα - 90'+5' Μιλιβόγεβιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 70' Ρόβας (2η κίτρινη)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ρόβας, Μιλούνοβιτς (90'+1' Καρβούνης), Καπνίδης, Ανάκογλου (76' Παυλίδης), Ντούνης (82' Πίτου Γκαρσία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Καπίνο, Μπουχαλάκης (68' Ανδρούτσος), Καρντόσο, Ανσαριφάρντ, Ελιονούσι, Αλί Σισοκό, Καμπιάσο (75' Μιλιβόγεβιτς), Νικολάου, Ρέστος, Μανθάτης (75' Σεμπά), Φιγκέιρας


Μιλούνοβιτς 1-0 Άρης-Ολυμπιακός από xkon1984_facebook
Ανσαριφάρντ 1-1 Άρης-Ολυμπιακός από xkon1984_facebook

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags