Facebook Pixel Αυτό ήταν το πιο τρελό στην ήττα-σοκ του Ολυμπιακού - Έτσι την πάτησε ο "Σφαιρό"!
Μπάσκετ
| 2017-01-26 01:15:00

Αυτό ήταν το πιο τρελό στην ήττα-σοκ του Ολυμπιακού - Έτσι την πάτησε ο "Σφαιρό"!

Αυτό ήταν το πιο τρελό στην ήττα-σοκ του Ολυμπιακού - Έτσι την πάτησε ο "Σφαιρό"!

Το ανεξήγητο που έγινε στο Μιλάνο και κόστισε στους Ερυθρόλευκους...

Ο Ολυμπιακός υπέστη ανέλπιστη ήττα, αφού έπαιζε με την Αρμάνι, η οποία είναι από τις χειρότερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Επιπλέον, η ιταλική ομάδα ήταν και είναι στην ουσία χωρίς ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το έπαιξαν, όμως, το παιχνίδι οι Ιταλοί για το γόητρό τους. Και τα κατάφεραν με περίφημο τρόπο, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο που έχουν. Ταλέντο έχουν, αλλά όχι χημεία και συνοχή, γι΄ αυτό, άλλωστε, και δεν θα βρεθούν στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός ήταν κάτι άλλο χθες το βράδυ. Όχι ο εαυτός του. Ηταν η καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας πριν από το ματς, αλλά αυτό δε φάνηκε στο Μιλάνο. Και είναι ανεξήγητη αυτή η κάκιστη παρουσία, αφού οι Πειραιώτες με τη νίκη επί της Μπασκόνια έδειξαν ότι μπήκαν και πάλι στο σωστό δρόμο, έχοντας προηγουμένως χάσει από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Ο Σφαιρόπουλος την "πάτησε" από έναν παίκτη που δεν υπολόγιζε. Τον Ντάβιντε Πάσκολο, τον οποίο ο Γιασμίν Ρέπεσα έσυρε από τα βάθη του πάγκου του και δικαιώθηκε.

Ο 26χρονος φόργουορντ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τρέντο, έκανε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του και με 15 πόντους έκανε τη διαφορά για την Αρμάνι και έδωσε τη χαριστική βολή στον Ολυμπιακό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags