Facebook Pixel Δύο τρόποι για να παίζει ο Ανσαριφάρντ και να μη μας σπάει τα νεύρα ο Μπέντο - Εκπληκτικός αυτός του Άρη
| 2017-01-26 11:15:00

Δύο τρόποι για να παίζει ο Ανσαριφάρντ και να μη μας σπάει τα νεύρα ο Μπέντο - Εκπληκτικός αυτός του Άρη

Δύο τρόποι για να παίζει ο Ανσαριφάρντ και να μη μας σπάει τα νεύρα ο Μπέντο - Εκπληκτικός αυτός του Άρη

Ξέσπασμα Αλέφαντου για τον ..."προπονηταρά" του Ολυμπιακού και τις αδικίες του! Γιατί τα χώνει τρελά αυτή τη φορά; Πώς είδε το ντεμπούτο του Σισοκό; Τι πιστεύει για Αναστόπουλο;

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται με τον Μπέντο. Τέτοιες αδικίες. Έχεις τόσα ματς, έχεις Κύπελλο, έχεις πρωτάθλημα, έχεις Ευρώπη, έχεις εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, και συνεχίζεις αυτό το βιολί με τον Τσόρι που και παικταράς είναι και έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό και ο κόσμος τον αγαπάει. Και κυριλέ είναι, καλός επαγγελματίας, κάθεται στον πάγκο και δεν μιλάει. Εσύ εκεί, με τον Καρντόσο σου.

Δηλαδή σε αυτό το ματς με τον Άρη που δεν είχες τον Φορτούνη, δεν μπορούσε να παίξει ο Τσόρι; Πήγες με Καμπιάσο και Μπουχαλάκη, και μετά αναγκάστηκες να βάλεις αλλαγές τον Μιλιβόγεβιτς και τον Σεμπά για να ισοφαρίσεις. Και έπαιζε ο Άρης με δέκα παίκτες και του έλειπαν και 5-6 βασικοί.

Για ποιο λόγο τα κάνεις αυτά; Και με τον Ανσαριφάρντ τα ίδια έκανες και ξεσήκωσες το σύμπαν. Τον έβαλες με τα χίλια ζόρια με τον Άρη και κατευθείαν σε ξελάσπωσε, σου έκανε το γκολ της ισοφάρισης. Μπήκε φοβισμένα το παιδί, τον είδα φοβισμένο με το σπάσιμο που του είχες κάνει, αλλά ο καλός ο παίκτης φαίνεται, είναι γρήγορος, αυτός μπορεί να παίξει και στα άκρα. Τον προτιμώ από τον Ελιονούσι που δεν σκοράρει.

Δύο τρόποι υπάρχουν για να παίζει ο Ανσαριφάρντ και να μη μας σπάσει τα νεύρα ο Μπέντο. 4-4-2 με Ιντέγε και Ανσαριφάρντ μπροστά, Σεμπά και Μανθάτη στα άκρα. Εκεί όμως τι χαφ θα έχεις στον άξονα, θες κόφτες. Εκεί δεν χωράει ο Φορτούνης.

Ο άλλος τρόπος για να χωράει και ο Φορτούνης είναι 4-2-3-1, με Ιντέγε μπροστά, Ανσαριφάρντ από τη μια πλευρά και Σεμπά από την άλλη. Πίσω τον Φορτούνη και τους δύο κόφτες. Έτσι θα γεμίζεις την περιοχή με ψηλά κορμιά, παίκτες που βλέπουν το γκολ και θα είσαι επικίνδυνος από παντού.

Τώρα είδαμε και άλλο παιδάκι, τον Νικολάου, δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, αλλά είσαι Ολυμπιακός, είσαι Θρύλος, δεν γίνεται να αφήνεις έξω παικταράδες και να βάζεις όλα τα παιδάκια μαζεμένα. Τι δείχνεις με αυτό, ότι είσαι προπονηταράς;

Αν είσαι προπονηταράς, πήγαινε στον ΠΑΟΚ ή στον Παναθηναϊκό ή στην ΑΕΚ να πάρεις το πρωτάθλημα. Μπορείς νομίζεις εκεί να πάρεις το πρωτάθλημα; Ο Μαρινάκης σε κάνει πρωταθλητή, παίρνει το 7ο συνεχόμενο φέτος.

Ο Σισοκό την ξέρει την μπαλίτσα, όμως τον ήθελα πιο γρήγορο. Δεν ξέρω με τη δουλειά αν μπορεί να μας δείξει μεγαλύτερη ταχύτητα στη συνέχεια.

Ο Διούδης ήταν φοβερός, εκπληκτικός, ειδικά στο τέλος η απόκρουσή του στο "Γ", ήταν άλλο πράγμα. Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Άρη.

Ο Άρης ήταν εκπληκτικά στημένος με ένα 4-3-3 που έφερνε τους εξτρέμ να γίνονται μπακ και δεν στηνόταν μόνο πίσω αλλά όταν έπαιρνε τη μπάλα προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και έτσι έκανε το γκολ. Έχει κάνει καλή δουλειά ο Αναστόπουλος και αξίζει ο Άρης να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα, είναι αμαρτία με τέτοιο κόσμο και τέτοια ιστορία να είναι Β' Εθνική.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags