Facebook Pixel Κεραυνοί: "Εκεί αδίκησαν τον Άρη - Κεφαλοκλείδωμα απ' τον Ρέτσο - Δε μου γέμισε το μάτι ο Ανσαριφάρντ"
| 2017-01-26 13:30:00

Κεραυνοί: "Εκεί αδίκησαν τον Άρη - Κεφαλοκλείδωμα απ' τον Ρέτσο - Δε μου γέμισε το μάτι ο Ανσαριφάρντ"

Κεραυνοί: "Εκεί αδίκησαν τον Άρη - Κεφαλοκλείδωμα απ' τον Ρέτσο - Δε μου γέμισε το μάτι ο Ανσαριφάρντ"

Άστραψε και βρόντηξε ο γνωστός ρεπόρτερ Άρη, Αλέξης Σαββόπουλος, μετά απ΄ αυτά που έγιναν στο Βικελίδης - "Να είμαστε λίγο σοβαροί κύριε Μπέντο" - "Τι θα γίνει στο Φάληρο".

Στο κεφαλοκλείδωμα του Ρέτσου στον Καπνίδη, αλλά και στο γεγονός ότι ο διαιτητής ήταν ανεπαρκής για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δέχτηκε το ειρωνικό χειροκρότημα των οπαδών του Άρη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον SportDog ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ των "κίτρινων", σχολίασε ακόμα ότι ο Αναστόπουλος προσέγγισε σωστά το παιχνίδι, χαρακτήρισε υπερβολική την αντίδραση του Μπέντο προς τον διαιτητή μετά τη λήξη του ματς, ενώ αναφέρθηκε και στον Καρίμ Ανσαριφάρντ που στο πρώτο ημίχρονο δεν του γέμισε το μάτι.

Αλέξη, πώς είδες το παιχνίδι τού Άρη εναντίον του Ολυμπιακού;

"Η τακτική του Αναστόπουλου, που είχε μελετήσει καλά τον Ολυμπιακό και γνώριζε ότι η άμυνά του παίζει ψηλά, αποδείχτηκε έξυπνη και βοήθησε τον Άρη στο πρώτο 20λεπτο. Γιατί προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κόντρα επίθεση και είχε 1-2 ευκαιρίες σε εκείνο το διάστημα για δεύτερο γκολ. Μετά άρχισε η πίεση του Ολυμπιακού να αυξάνεται και τα σφυρίγματα έκλεισαν σταδιακά τον Άρη προς την περιοχή του. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε κάποια καθαρή ευκαιρία. Πρέπει να σημειώσουμε και τη συμβολή του Διούδη, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν υψηλού κινδύνου για όλους: Παίκτες και κόσμο. Ο Άρης έδειξε ότι αυτή η ομάδα, με αυτό το γήπεδο, αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Ακόμα κι αν ο Αναστόπουλος έκανε πολλές αλλαγές στην 11άδα, όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν πράγματα. Το σημαντικό για τον Άρη χθες ήταν ότι κοίταξαν στα μάτια τον Ολυμπιακό, ήταν προσηλωμένοι και είχαν συγκέντρωση στην άμυνα".

Το κομμάτι διαιτησία; Ήταν "προκλητική", όπως την χαρακτήρισε ο Άρης και σε ποιες φάσεις;

"Ήταν πολύ μεγάλη η ευκολία που έδινε σφυρίγματα ο διαιτητής στον Ολυμπιακό, ενώ δεν είχε την ίδια ευαισθησία στις φάσεις του Άρη. Δίκαιη η αποβολή του Ρόβα, αλλά στέκομαι και στη φάση τού 52ου λεπτού με το κεφαλοκλείδωμα του Ρέτσου στον Καπνίδη. Αλλά και δύο περιπτώσεις ανύπαρκτων οφσάιντ, με τους Καπνίδη και Μιλούνοβιτς. Υπήρχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή. Εδώ φτάσαμε σε κάποια φάση όταν σφύριζε υπέρ του Άρη, οι οπαδοί να χειροκροτούν ειρωνικά. Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν ανεπαρκής για τέτοιο ματς και ο ορισμός του ήταν λάθος".

Πώς σχολιάζεις την επίθεση του Μπέντο στον τέταρτο μετά το ματς;

"Ήταν υπερβολική η αντίδρασή του για το κόρνερ που δεν εκτελέστηκε, γιατί είχαν περάσει ήδη δύο έξτρα λεπτά από τα πέντε των καθυστερήσεων. Να είμαστε λιγο σοβαροί... Το ματς γενικότερα κύλησε ήρεμα, η αποστολή δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και ο κόσμος του Άρη απέδειξε ότι δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ η ομάδα του".

Μπορεί να χτυπήσει στο Καραϊσκάκη ο Άρης και να πάρει την πρόκριση;

"Δεν νομίζω ότι θα παίξει διαφορετικά στο Καραϊσκάκη ο Αναστόπουλος. Το άσχημο είναι ότι δίνει τον επαναληπτικό Πέμπτη βράδυ, μόλις τρία 24ωρα πριν από το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Λαμία. Υπάρχουν παράπονα για τον ορισμό, με ποια κριτήρια γίνονται οι ορισμοί κ.λπ. Τώρα παιζει το Σάββατο στις 15.00 με ΟΦΗ, επίσης σε κοντινό ματς μετά τον Ολυμπιακό δηλαδή. Γι' αυτό είπε και ο Αναστόπουλος χθες ότι το Κύπελλο μπορεί να περιμένει, η άνοδος όχι. Θα επηρεάσει λίγο την προσέγγιση του Αναστόπουλου στον επαναληπτικό αυτό το γεγονός, το κοντινό παιχνίδι με τη Λαμία και θεωρώ ότι θα δούμε ξανά ροτέισον. Ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση έχει ο Ολυμπιακός όμως".

Πώς είδες την πρώτη εμφάνιση του Ανσαριφάρντ, για τον οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος;

"Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν μου γέμισε το μάτι. Έψαχνε να βρει τα πατήματά του. Στο δεύτερο ήταν πιο κινητικός, είχε το σουτ που έβγαλε ο Διούδης, κινήθηκε πολύ καλά ως σέντερ φορ στη φάση του γκολ. Αλλά γενικότερα νομίζω ότι μπορεί να παίξει και καλύτερα".

Πες μου δύο λόγια και για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που ακολουθεί στο πρωτάθλημα για τον Άρη.

"Την ίδια δυναμική που είδαμε από τον κόσμο χθες, θα πρέπει να τη δούμε και εναντίον του ΟΦΗ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, να γεμίσει και το Σάββατο το γήπεδο και οι οπαδοί να βγάλουν την ίδια διάθεση, ενέργεια και πάθος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags