Facebook Pixel Νέα «χυλόπιτα» του Σαμαρά στην Καινούργιου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-01-26 19:36:00

Νέα «χυλόπιτα» του Σαμαρά στην Καινούργιου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα «χυλόπιτα» του Σαμαρά στην Καινούργιου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ξανθιά τραγουδίστρια έχει έρθει σε απόγνωση.

Γιώργος Σαμαράς και Κατερίνα Καινούργιου ήταν πριν μερικά ζευγάρι. Μετά τον χωρισμό τους όμως η επικοινωνία τους κόπηκε, λόγω υπαιτιότητας του Έλληνα επιθετικού, όπως διαρρέει η πλευρά της ξανθιάς παρουσιάστριας του Έψιλον. Η όμορφη Κατερίνα προσπάθησε πολλές φορές να ρίξει γέφυρες αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο χρόνος όμως πέρασε, γιάτρεψε τις πληγές του χωρισμού και η ξανθιά παρουσιάστρια της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» επεδίωξε νέα επαφή με τον πρώην της, αλλά για επαγγελματικούς σκοπούς. Μη φανταστείτε τίποτα πονηρό. Η κοπέλα ήθελε να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή της σε συνέντευξη. Έτσι έβαλε τον Μιχάλη Σηφάκη να μεσολαβήσει.

Ο τερματοφύλακας της Κόρτραϊκ επικοινώνησε με τον επιθετικό της Οκλαχόμα Σίτι Ράγιο, με τον τελευταίο να του απαντά αρνητικά στην πρόταση που μετέφερε. Τη... χυλόπιτα παραδέχτηκε η ίδια η Καινούργιου στην εκπομπή της, προφανώς για γίνει θέμα, όπως αυτό που γράφουμε, να κερδίσει κάποια νούμερα, να συζητηθεί, γιατί δεν πάει και πολύ καλά από τηλεθέαση. «Με τον Γιώργο εάν τον δω έξω, δεν μιλάμε... και θα το πω... προσπάθησα να του μιλήσω. Πήρα τηλέφωνο το φίλο μου Μιχάλη (Σηφάκη), ήθελα να του πάρω συνέντευξη και μου είπε «ωραία ιδέα θα του μιλήσω», αλλά ο Γιώργος αρνήθηκε... Δεν έχω τα τηλέφωνα του Γιώργου και ούτε θα τον έπαιρνα τηλέφωνο, δεν ξέρω πως είναι στη ζωή του... Ο Μιχάλης μου είχε πει θα προσπαθήσει, αλλά...»!

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags