Facebook Pixel Αυτός είναι ο διάδοχος του Σιόβα - Τον βρήκε ο Μπέντο - Φτιάχνει δίδυμο για τα επόμενα 10 χρόνια ο Ολυμπιακός!
| 2017-01-26 23:15:00

Αυτός είναι ο διάδοχος του Σιόβα - Τον βρήκε ο Μπέντο - Φτιάχνει δίδυμο για τα επόμενα 10 χρόνια ο Ολυμπιακός!

Αυτός είναι ο διάδοχος του Σιόβα - Τον βρήκε ο Μπέντο - Φτιάχνει δίδυμο για τα επόμενα 10 χρόνια ο Ολυμπιακός!

Καλός, μαχητικός και έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία αποδείχτηκε στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ , όμως στο Λιμάνι έχουν και άλλους λόγους για να τρίβουν αυτή τη στιγμή τα χέρια τους από ικανοποίηση. 

Κυρίως για το αμυντικό δίδυμο της επόμενης 10ετίας, που αποδείχτηκε ότι διαθέτει η ομάδα!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να φαίνεται πως έχει ανάγκη από έναν πρωτοκλασάτο στόπερ, όμως κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει, πλέον, πως η ομάδα μπορεί ήδη να ποντάρει στο μέλλον, βλέποντας τους Ρέτσο και Νικολάου να παρουσιάζουν μια τόσο θετική εικόνα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Στον Πειραιά το έλεγαν, το πίστευαν και φαίνεται πως είχαν απόλυτο δίκαιο για την αξία των πιτσιρικάδων που βγαίνουν από τις ακαδημίες τους, κάτι που αποδεικνύεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστοποιήθηκε και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα σε επαγγελματικό επίπεδο ο Δημήτρης Νικολάου.

Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός δικαίωσε τον Πάουλο Μπέντο, που πρώτος απ’ όλους τον ξεχώρισε ως τον ιδανικό “αντί-Σιόβα” και του έδωσε την ευκαιρία για να... κολυμπήσει στα βαθιά και πράγματι, φαίνεται πως πρόκειται για μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη “πάστα” παίκτη, με καλή τεχνική κατάρτιση, τσαμπουκά και συγκροτημένη σκέψη. Αν και πολύ νεαρός σε ηλικία, ποτέ δεν παρασύρθηκε από ενθουσιασμό ή άγνοια κινδύνου και κράτησε πολύ σωστά τη θέση του, όντας πάντοτε ψύχραιμος, σοβαρός και μαχητικός.

Στον Ολυμπιακό είναι δικαιολογημένο να ποντάρουν πολλά στο δίδυμο των Ρέτσου, Νικολάου για το κέντρο της άμυνας, καθώς τα δύο παιδιά γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια (περίπου μια 10ετία!) και έχουν παίξει μαζί ως δίδυμο, πάρα πολλά ματς στο κέντρο της άμυνας, σε επίπεδο Νέων. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ καλοί φίλοι και εκτός γηπέδων, σε βαθμό να θεωρεί ο ένας τον άλλο “αδελφό” του και να έχουν γίνει... αυτοκόλλητοι.

Αποτελεί συνεπώς ευλογία για τον Ολυμπιακό να έχει τώρα τους δύο πιτσιρικάδες μαζί στην πρώτη ομάδα και να δουλεύουν από κοινού με στόχο το άμεσο μέλλον, κάτι που είναι αλήθεια πως μόνο ο Μπέντο τόλμησε να πάρει το ρίσκο και να το “προωθήσει” για το καλό της ομάδας.

Ετσι, την ώρα που όλοι... φωνάζουν για την απόκτηση στόπερ, στον Ολυμπιακό επεξεργάζονται την “επόμενη μέρα” για το σύλλογο και όπως φάνηκε στη Θεσσαλονίκη, μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν στο Λιμάνι με το να ποντάρουν στους πολυπρωταθλητές των “μικρών Κατηγοριών” της Σούπερ Λίγκας! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags