Facebook Pixel Η Μαρσέιγ και τα πολλά γκολ!
| 2017-01-27 11:30:00

Η Μαρσέιγ και τα πολλά γκολ!

Η Μαρσέιγ και τα πολλά γκολ!

Παρασκευή σήμερα και η ανάλυση των αγώνων του κουπονιού έβγαλε καλές ευκαιρίες για ταμείο! Πάμε να ζεσταθούμε για το Σαββατοκύριακο!
 

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σαντχάουζεν

Ισόπαλα τα τέσσερα από τα έξι φιλικά που έδωσε η Φορτούνα Ντίσελντορφ στη χειμερινή διακοπή, με τον Φούνκελ να περιμένει από την ομάδα του ένα καλύτερο πρόσωπο στο Β γύρο, πιο επιθετικό. Από την άλλη, αρκετά καλά σχόλια αποκόμισε η Σαντχάουζεν στα φιλικά που έδωσε μέσα στην προετοιμασία. Κατάφερε να επικρατήσει σε δύο από τα τρία. Τι θα ποντάρουμε; Οι εμφανίσεις τους στα φιλικά βγάζουν πως και οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν μπάλα, να παίξουν επιθετικά. Ο Φούνκελ και ο Κόζακ θα αφήσουν τις σκοπιμότητες και θα πάνε σε ένα επιθετικό παιχνίδι. Το over 2,5 στο 2.25 είναι μεγάλο, ειδικά για Β Γερμανίας.

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σαντχάουζεν Over (2.25)

Αμπερντίν – Νταντί

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος η Αμπερντίν, η οποία έκανε κάτι παραπάνω από το καθήκον της στην αναμέτρηση με τη Στρανράερ εντός έδρας στο Κύπελλο. Επικράτησε με άνεση με 4-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ρος Κάουντι. Από την άλλη πλευρά, σκυμμένα κεφάλια υπάρχουν και πάλι στη Νταντί, μετά από την αποτυχία των «Νταρκ Μπλουζ» να βρεθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, λόγω της ήττας με 2-0 εντός έδρας από τη Σεντ Μίρεν. Προφανώς και το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Αμπερντίν, η οποία έχει την ψυχολογία – σε αντίθεση με τη Νταντί – είναι ενισχυμένη με την προσθήκη του Κρίστι και παίζει στην έδρα της. Μπορεί να ανοίξει ο ρυθμός, πάμε με το over 2.5.

Αμπερντίν – Νταντί Over (1.75)

Μαρσέιγ – Μονπελιέ

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι χωρίς όμως να υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, η Μαρσέιγ αποδείχθηκε ότι απέναντι στους πραγματικά δυνατούς δεν μπορεί να αντισταθεί. Όσο για τη Μονπελιέ; Εκτός έδρας είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Τελευταία της ήττα την περασμένη αγωνιστική με 2-0 στη Μετς. Η Μαρσέιγ θα μπει δυνατά στο γήπεδο για να πάρει τη νίκη και να ανατρέψει την αρνητική δυναμική από τις δύο ήττες. Ο άσος της είναι σε αρκετά λογικές τιμές κοντά στο 1,80 και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί αφού και η Μονπελιέ εκτός έδρας δεν έχει δώσει καμιά σιγουριά μέχρι τώρα.

Μαρσέιγ – Μονπελιέ 1 (1.80)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags