Facebook Pixel Μεγάλες ατάκες Κυριακίδη για ΠΑΟΚ και Ουάρντα!
| 2017-01-27 15:19:00

Μεγάλες ατάκες Κυριακίδη για ΠΑΟΚ και Ουάρντα!

Μεγάλες ατάκες Κυριακίδη για ΠΑΟΚ και Ουάρντα!

Ο άσος του Παναιτωλικού μίλησε για το παχνίδι εναντίον του Δικέφαλου, αλλά και για τον Αιγύπτιο άσο και τη μεταγραφή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Libero FM 107.4:

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής, από το χθεσινό: «Το ένα ήταν για το Κύπελλο. Ξέραμε ότι μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εμείς αλλάξαμε προπονητή, προσπάθησε να μας πει κάποια πράγματα να βάλουμε κάποιες καινούργιες ιδέες στο παιχνίδι μας. Μέχρι το πρώτο γκολ ήμασταν πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, κάναμε και με το παραπάνω αυτό που μας είχε πει, αλλά δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Της Κυριακής το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, είναι στην έδρα μας. Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, πιο συγκεντρωμένοι, γιατί η ουσία είναι το πρωτάθλημα, οι βαθμοί και εξ αρχής το Κύπελλο το είχαμε σε δεύτερη μοίρα. Σκεφτόμαστε ήδη το παιχνίδι που έρχεται».

Για την κατάσταση του Παναιτωλικού: «Είμαστε μία ομάδα που έχουμε σκαμπανεβάσματα, έχουμε και την αλλαγή προπονητή και γενικά ψαχνόμαστε, δεν έχουμε βρει την ταυτότητα που θέλουμε. Έχει περάσει ένας γύρος και αυτός είναι στενάχωρο για εμάς, γιατί κάνουμε πιο δύσκολο το έργο μας σε κάθε αγώνα και αδικούμε τους εαυτούς μας. Μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι και τη λήξη του κάθε αγώνα. Δείχνουμε περίεργα σημάδια όταν δεχόμαστε ένα γκολ, φάνηκε και χθες αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει ταυτότητα σαν ομάδα, δουλεύει καλά, έχει έμπειρους παίκτες με ποιότητα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη ομάδα μας και να είμαστε πιο έτοιμοι. Ο ΠΑΟΚ έχει πλάνο και συνοχή, οπότε εμείς πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω και τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τον Μάκη Χάβο: «Δεν είναι μάγος, δεν μπορεί να αλλάξει την ομάδα σε 3-4 μέρες. Προσπάθησε να δώσει έναν ρόλο στον κάθε παίκτη και μία ταυτότητα μέσα στο γήπεδο, να γνωρίζει ο καθένας τι πρέπει να κάνει στη θέση του. Αυτό θέλει χρόνο, θα μας πάρει ημέρες, αγώνες, αλλά έδωσε έναν άλλο αέρα στην ομάδα. Το είδαμε, μπήκαμε σαν ομάδα πολύ καλά, είδαμε ότι η ψυχολογία μας ανέβηκε. Δείξαμε τα ίδια σημάδια. Όταν δεχόμαστε ένα γκολ, καταρρέουμε. Αυτό είναι δύσκολο. Με την ΑΕΚ μόνο δεν έγινε, αλλά κι εκεί δείξαμε κάποια σημάδια, ευτυχώς όμως για εμάς πήραμε εκείνη την νίκη που ήταν και πολύ σημαντική».

Για την κατάσταση του γηπέδου: «Είναι πολύ καλός ο αγωνιστικό χώρος και οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλές από ότι είδα. Και πέρυσι και φέτος δεν μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ. Ήρθε νομίζω η στιγμή να παίξουμε ποδόσφαιρο και να το χαρούμε. Όσες φορές παίξαμε με τον ΠΑΟΚ παίξαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ένα ευχάριστο παιδί, είναι μικρός στην ηλικία. Έχει πολλά χαρίσματα σαν παίκτης, έχει πλούσιο ταλέντο. Νομίζω είναι διαφορετικό το επίπεδο του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, δεν μπορούν να συγκριθούν οι δύο ομάδες. Με τη δουλειά και με τα πράγματα που θα του ζητήσει ο προπονητής, μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά, είναι γρήγορος παίκτης. Μπορεί να παίξει ακόμη και στον άξονα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, χρειάζεται υπομονή, είναι μικρός στην ηλικία. Ο ΠΑΟΚ έχει απαιτήσεις, αλλά χρειάζεται να δείξει και η ομάδα και ο κόσμος υπομονή και μέρα με τη μέρα θα δείχνει τον εαυτό του και το τι μπορεί να κάνει. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή κίνηση και μακάρι και για τον Ουάρντα και για τον ΠΑΟΚ να βγει σε καλό».

Για το θέμα του Φώτη Κωστούλα: «Πραγματικά επειδή τον ζούμε, είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα κι εμείς έχουμε πληροφορηθεί ότι δεν θα αφήσει τη ομάδα, την αγαπάει κι έχει κάνει πολλά πράγματα. Είναι μία σκέψη δική του, από τα λίγα που ξέρουμε θα είναι κανονικά δίπλα στην ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει και με μεγαλύτερο ζήλο, όπως μας είπε. Ήδη το έδειξε με την κίνηση του, που έφερε τον κύριο Χάβο. Θα γίνουν και κάποιες προσθήκες μέσα στη χρονιά για να δυναμώσει η ομάδα και να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί το αξίζει. Αν δεν κάνω λάθος του χρόνου θα πέσουν και περισσότερες ομάδες. Ξέρετε ότι υποθετικά αν πέσουν τέσσερις ομάδες  θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags