Facebook Pixel Αποχώρησε ο Μελισσανίδης από τη Λίγκα - «Θέμα» με Ολυμπιακό!
| 2017-01-27 17:59:00

Αποχώρησε ο Μελισσανίδης από τη Λίγκα - «Θέμα» με Ολυμπιακό!

Αποχώρησε ο Μελισσανίδης από τη Λίγκα - «Θέμα» με Ολυμπιακό!

Διαβάστε τι συνέβη στο ΔΣ της Λίγκας και για ποιο λόγο έφυγε το «αφεντικό» της ΑΕΚ.

Νωρίτερα από ό,τι περίμενε ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, καθώς αποχώρησε από τη στιγμή που ενημερώθηκε, ότι δεν θα τεθεί προς συζήτηση το θέμα της ΑΕΚ σχετικά με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε να τεθεί προς συζήτηση το αίτημα της Ένωσης από την στιγμή που δεν είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ωστόσο, το αίτημα όχι μόνο τέθηκε σε ψηφοφορία, αλλά και έγινε αποδεκτό από όλους τους συμμετέχοντες, πλην του ΠΑΟΚ, της ΕΠΟ (ψήφισαν λευκό) και φυσικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει γιατί θεωρεί την ψηφοφορία μη έγκυρη!

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι ΠΑΕ πλην του Ολυμπιακού, ζήτησαν να ισχύσει από φέτος το νέο μοίρασμα των τηλεοπτικών εσόδων. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αρνητικοί, ενώ απουσίαζαν Παναθηναϊκός και Βέροια...

Το ζήτημα θα συζητηθεί ξανά σε άλλη συνεδρίαση, με άγνωστο βέβαια αν θα παρευρεθεί σε εκείνη ο Μελισσανίδης. Θυμίζουμε, ότι η ΑΕΚ ζητά να λάβει περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα καθώς αμείβεται με το ποσό που ορίζεται από την Κεντρική Διαχείριση με τα χρήματα που λαμβάνουν ομάδες που έχουν ανέβει στην Σούπερ Λίγκα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags