Facebook Pixel Ατάκες που θα συζητηθούν από Χιμένεθ για Αραούχο!
| 2017-01-27 23:31:00

Ατάκες που θα συζητηθούν από Χιμένεθ για Αραούχο!

Ατάκες που θα συζητηθούν από Χιμένεθ για Αραούχο!

Είχε σχέση ο ίδιος με τη μεταγραφή; Τι λέει για την διοίκηση και ποιο το σχόλιο του για τα... προβλήματα του Αργεντινού επιθετικού;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ...

«Δεν μπορώ να κρίνω το τι συνέβη στο παρελθόν. Εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα, είδα ποδοσφαιριστές με πολλή όρεξη. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο πάντα για τη νίκη. Δεν είναι κάτι που απαιτούμε, αλλά η όρεξη και η θέληση είναι προαπαιτούμενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Ξάνθη και θέλουμε να αποδείξουμε ότι ως ομάδα έχουμε φιλοδοξία να πετύχουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να παίξουμε έτσι ώστε να δείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ μπορούν να βοηθήσουν. Η δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να αισθάνονται όλοι πολύ σημαντικοί για τον σύλλογο».

Σε ότι αφορά στη μετεγγραφή του Σέρχιο Αραούχο: «Μπορεί να βοηθήσει πολύ. Έχει πολλά προσόντα και πιστεύω ότι η ΑΕΚ είχε πολύ καλό ...μάτι για να βρει αυτό τον παίκτη. Είχε βέβαια κάποια προβλήματα, αλλά εδώ στην ΑΕΚ, σε μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στο μάξιμουμ. Ο ερχομός του ήταν απόφαση της ΑΕΚ και είχε τη στήριξή μου, αφού τον γνωρίζω καλά και ξέρω ότι είναι καλός παίκτης. Η ΑΕΚ αποφάσισε να τον αποκτήσει και είμαι ευτυχής γι' αυτό, αφού πρόκειται για καλό ποδοσφαιριστή. Περιμένω να δείξει αυτό που έδειξε πέρυσι με τη Λας Πάλμας. Θέλω να δείξει τις δυνατότητές του και να έρθει με όρεξη. Με γνωρίζει και ξέρει ότι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να παίξει. Για μένα όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα να παίξουν, αλλά αυτό θα πρέπει να το διεκδικήσουν μέσα απ' τις προπονήσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags