Facebook Pixel Απίστευτη ανατροπή με τον παικταρά που θέλει ο Ουζουνίδης; Τρελαμένος ο άσος με τον Παναθηναϊκό!
| 2017-01-27 23:43:00

Απίστευτη ανατροπή με τον παικταρά που θέλει ο Ουζουνίδης; Τρελαμένος ο άσος με τον Παναθηναϊκό!

Απίστευτη ανατροπή με τον παικταρά που θέλει ο Ουζουνίδης; Τρελαμένος ο άσος με τον Παναθηναϊκό!

Oι Πράσινοι «τρέχουν» για να ενισχυθούν την ύστατη ώρα και έχουν ως σύμμαχο την επιθυμία διεθνούς ποδοσφαιριστή που θέλει να φορέσει τα πράσινα εδώ και τώρα!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου τελειώνει και οι μεταγραφές που έχει ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχουν γίνει ακόμα, με εξαίρεση αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Το πρόβλημα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι μεγάλο, αφού υπάρχουν πλέον ελάχιστα χρονικά περιθώρια για να γίνουν προσθήκες σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση.

Μια από αυτές είναι και η θέση του επιθετικού, αφού ο Ρινάλντι απογοητεύει και δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση πίσω από τον Μπεργκ. Για αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι του συλλόγου κοιτάζουν περιπτώσεις και μάλιστα, όπως έχει γραφτεί εδώ και κάποιες μέρες, έχουν προσεγγίσει τον Απόστολο Γιάννου, που αγωνίζεται στην κινεζική Γκουανγκζού.

Πριν από περίπου 10 ημέρες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε επικοινωνήσει με τον παίκτη, μιας και τον γνωρίζει πολύ καλά από την συνεργασία τους στον Πανιώνιο. Μάλιστα, ο Γιάννου ήταν πάρα πολύ «ζεστός» στο να φορέσει την πράσινη φανέλα, ενώ σύμμαχο για το Τριφύλλι πιθανώς να αποτελέσει και μια πρόσφατη αλλαγή στους κανονισμούς του κινεζικού πρωταθλήματος για τους ξένους παίκτες, που ίσως οδηγήσει τον διεθνή φορ στην έξοδο από τον σύλλογό του.

Ο 27χρονος επιθετικός το πήρε πάνω του στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή», ωστόσο το θέμα «κόλλησε» στο οικονομικό αφού αφενός οι Κινέζοι έχουν υψηλές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσουν τώρα και αφετέρου ο Γιάννου απολαμβάνει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ για 1.5 χρόνο ακόμα.

Πάντως, με δεδομένο ότι ο ίδιος ο παίκτης θέλει Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει και η προαναφερθείσα αλλαγή στους κανονισμούς, δεν αποκλείεται η υπόθεση να πάρει διαφορετική τροπή και να υπάρξει ανατροπή στα λίγα 24ωρα που απομένουν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags