Facebook Pixel Μάγκικες δηλώσεις Μπαρτζώκα μετά το σοκ από την Μπασκόνια!
| 2017-01-28 00:20:00

Μάγκικες δηλώσεις Μπαρτζώκα μετά το σοκ από την Μπασκόνια!

Μάγκικες δηλώσεις Μπαρτζώκα μετά το σοκ από την Μπασκόνια!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τη νέα ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπασκόνια και τόνισε ότι θα συνεχίσει να παλεύει, παρά τους πολλούς τραυματισμούς.

«Ήταν μια σκληρή βραδιά για εμάς. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα και με περισσότερη ένταση. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Σέβομαι τις απόψεις όλων, αλλά δεν φοβάμαι. Είμαι υπεύθυνος για ό,τι γίνεται, αν και ήξερα πως θα έχουμε μια δύσκολη σεζόν. Αυτό που θα κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να βρει ξανά τη δυναμική της και να πάρει νίκες», είπε ο κόουτς της Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε:

«Επιλέγω να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όχι να παραδοθούμε. Η κατάσταση με προβληματίζει. Νιώθω στενοχωρημένος μερικές φορές, γιατί τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουμε. Είναι πρόκληση να προσαρμοστώ σε αυτές τις συνθήκες».

Επιπλέον, δήλωσε για τους τραυματισμούς: «Τους τελευταίους πέντε μήνες είχαμε 11 τραυματισμούς, είναι ρεκόρ Γκίνες. Πραγματικά, είναι περίεργο. Πέρυσι στην Λοκομοτίβ δεν είχαμε τραυματισμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags