Facebook Pixel Τον φέρνουν ή τους έχουν "πουλήσει" παραμύθι; - Τι φοβούνται τελευταία ώρα Λύμπε-Μαρίνος
| 2017-01-28 11:30:00

Τον φέρνουν ή τους έχουν "πουλήσει" παραμύθι; - Τι φοβούνται τελευταία ώρα Λύμπε-Μαρίνος

Τον φέρνουν ή τους έχουν "πουλήσει" παραμύθι; - Τι φοβούνται τελευταία ώρα Λύμπε-Μαρίνος

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια και στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει οι... ζαριές. Πολύ παρασκήνιο με τα μεταγραφικά και τις διαβεβαιώσεις που παίρνουν. Ολα εδώ με ένα κλικ.

"Τρέχουν" οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα, καθώς απομένουν μόνο λίγα 24ωρα μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος!

Με τους "πράσινους" να έχουν στο κάδρο τον Ίσακ, από την στιγμή που χάλασε του Γιάννου, για την επίθεση. Δεν υπήρχε άλλη περίπτωση ούτε τόσο δουλεμένη, ούτε με τέτοια δεδομένα.

Μπορεί να μην τρελαίνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη (δεν είναι ακριβώς το στιλ που θα ήθελε, χωρίς να σημαίνει δεν είναι καλός παίκτης), αλλά με τις 350 χιλ. ευρώ που θα φτάσει η αγορά του από τη Ράντερς (το μόνο που μένει), δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο και ο χρόνος πιέζει.

Ο ίδιος θα υπογράψει 3,5 ή 4,5 χρόνια και με τον παίκτη δεν υπάρχει (ουσιαστικά) θέμα. Λεπτομέρειες απομένουν με την ομάδα του, ενώ τα λεφτά για το συμβόλαιο θα εξοικονομηθούν από τον Ιμπάρμπο.

Υπάρχει και η περίπτωση του Άλτμαν, αλλά δεν έχει αλλάξει η θεώρηση: Εκτιμάται από όλους στον Παναθηναϊκό ως επένδυση, μπαίνει και παίζει κι από την στιγμή που έχουν πάρει τις διαβεβαιώσεις πως η ρήτρα της αποδέσμευσης με οποιαδήποτε πρόταση από το εξωτερικό (έστω και 1 ευρώ εκτός Ισραήλ) ισχύει, τότε θα έκαναν κίνηση.

Αν οι διαβεβαιώσεις είναι αληθινές, τότε έρχεται, με μηδενικό κόστος! Για έναν παίκτη που είναι 10άρι και παίζει πίσω από τον φορ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags