Facebook Pixel Τριάδα με αποδόσεις 2.00+!
| 2017-01-28 12:18:00

Τριάδα με αποδόσεις 2.00+!

Τριάδα με αποδόσεις 2.00+!

Σάββατο σήμερα, πολλές οι επιλογές για ταμείο και η ανάλυση των αγώνων έβγαλε δυνατά σημεία για ποντάρισμα!
 

Μάδεργουελ - Ρέιντζερς

Δεν τα κατάφερε καλά στο πρώτο της παιχνίδι στη νέα χρονιά η Μάδεργουελ, καθώς έχασε εκτός έδρας και αποκλείστηκε από τη Ρέιντζερς από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Το τελικό 2-1 με το οποίο έχασε πάντως την αδικεί, αφού είχε ευκαιρίες για να πάρει την ισοπαλία και να πάει σε επαναληπτική αναμέτρηση. Από την άλλη, καλά είναι τα νέα για την ομάδα της Γλασκώβης ενόψει το δύσκολου ματς με την Μάδεργουελ, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα δώσει το παρών στο σημερινό παιχνίδι ο επιθετικός Γκάρνερ. Ισως λάβει και χρόνο συμμετοχής. Τιμωρημενος για δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι είναι ο αμυντικός Κιέρναν, έτοιμος απόλυτα δηλώνει και ο αμυντικός Χιλ, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. H Ρέιντζερς έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη, όμως δεν αξίζει να πάμε με το τόσο χαμηλό διπλό. Αξίζει να πάμε όμως με την πιθανότητα του συγκρατημένου 2-3 γκολ, καθώς καμία από τις δύο δεν αναμένεται να ανοίξει ιδιαίτερα το ρυθμό της αναμέτρησης, ειδικά η Ρέιντζερς που είναι πιο δύσκολη στο γκολ.

Μάδεργουελ - Ρέιντζερς 2-3 γκολ (2.05)

Προ Βερτσέλι - Τραπάνι

Ο εκτός έδρας αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Άσκολι αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης. Η Προ Βερτσέλι σημείωσε σπουδαία και ταυτόχρονα πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην ισχυρή Φροζινόνε με σκορ 2-0 στο εντός έδρας παιχνίδι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Όσο για την Τραπάνι; Πέτυχε σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στη Νοβάρα στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία. Τι θα ποντάρουμε; Η Βερτσέλι αντλεί μεγάλη δύναμη από την έδρα της και θα προσπαθήσει να πάρει τους 3 βαθμούς στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Τραπάνι πήρε σημαντική νίκη ψυχολογίας την περασμένη αγωνιστική, όμως είναι ακόμη τελευταία και ο δρόμος της είναι αρκετά δύσβατος. Καλοπληρωμένο το αμφίσκορο, οι Σικελοί αναγκαστικά θα παίξουν ανοιχτά.

Προ Βερτσέλι - Τραπάνι G/G (2.05)

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ

Πανηγυρισμοί στη Σαουθάμπτον, αφού η ομάδα του Κλοντ Πιελ νίκησε για δεύτερη φορά τη Λίβερπουλ με 1-0 και προκρίθηκε με δύο νίκες στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ηθικό βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο ο Γάλλος προπονητής καλείται να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ. Από την άλλη, με τη διαιτησία να βάζει το... χεράκι της, η Αρσεναλ νίκησε 2-1 την Μπέρνλι και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δεν τη χάρηκε τη νίκη όσο θα ήθελε ο προπονητής Αρσέν Βενγκέρ, που συμπεριφέρθηκε απρεπώς στο διαιτητικό τιμ και θα χρειαστεί να εκτίσει ποινή τεσσάρων αγωνιστικών μακριά από τον πάγκο, με πρώτο ματς αυτό του Κυπέλλου, κόντρα στη Σαουθάμπτον. Ποια είναι η επιλογή μας; Δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο ματς μέσα σε λίγες ημέρες για τη Σαουθάμπτον, αναγκαστικά θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα και αυτό είναι υπέρ της Αρσεναλ. Οι Λονδρέζοι έχουν την ποιότητα να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία.

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 2 (2.12)

Περισσότερα σημεία θα βρείτε στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags