Facebook Pixel Συγκλονίζει ο Σεμπά για το «εγκληματικό» τάκλιν του Λισγάρα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ! Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι...»
| 2017-01-28 22:23:00

Συγκλονίζει ο Σεμπά για το «εγκληματικό» τάκλιν του Λισγάρα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ! Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι...»

Συγκλονίζει ο Σεμπά για το «εγκληματικό» τάκλιν του Λισγάρα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ! Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι...»

Ο Σεμπά αποκάλυψε το πώς βίωσε το σκληρό μαρκάρισμα του Λισγάρα, στο πρόσφατο Ξάνθη-Ολυμπιακός, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του βελτίωση φέτος.

Οι δηλώσεις Σεμπά στη NOVA

Για το ματς στη Βέροια: «Με το σκεπτικό πως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι κακός, τότε δε θα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Δε θα μπορούμε να δείξουμε ιδιαίτερη ποιότητα στο παιχνίδι μας. Όμως, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι. Η ομάδα θα πρέπει να είναι δυνατή. Να είμαστε ένα δυνατό σύνολο. Και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη φετινή καλή απόδοσή του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι κάτι που πάντα προσπαθούσα, αλλά φέτος τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Πάντα θέλω να τα δίνω όλα, να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».

Για το μαρκάρισμα του Λισγάρα: «Εκείνη την στιγμή που με χτύπησε φοβήθηκα πάρα πολύ ότι είχα τραυματιστεί σοβαρά. Ευτυχώς αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτσι. Ευχαριστώ τον Θεό. Συνεχίζω κοιτάζοντας μπροστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags