Facebook Pixel Τί γίνεται με Μπαρτζώκα; Τα τελευταία νέα για το μέλλον του!
| 2017-01-29 00:50:00

Τί γίνεται με Μπαρτζώκα; Τα τελευταία νέα για το μέλλον του!

Τί γίνεται με Μπαρτζώκα; Τα τελευταία νέα για το μέλλον του!

Ο Έλληνας τεχνικός δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην Μπαρτσελόνα. Τί προτίθενται να κάνουν οι Καταλανοί με την περίπτωσή του;

Η φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα είναι απογοητευτική και φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτός που την «πληρώνει» και εισπράττει την γκρίνια των οπαδών είναι πάντα ο προπονητής, κάτι που συνέβη και με τον Έλληνα τεχνικό, καθώς ο κόσμος της Μπάρτσα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κουνώντας συμβολικά άσπρα μαντήλια (σ.σ. υποδηλώνουν αγανάκτηση στην Ισπανία)!

Πάντως, η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως εκτιμά με διαφορετικό τρόπο την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας σκοπεύουν να στηρίξουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν!

Για την ακρίβεια, πρέπει τα πράγματα να γίνουν πολύ χειρότερα για να τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Έλληνα προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, η Μπαρτσελόνα δεν συνηθίζει να αλλάζει εύκολα προπονητές, ενώ παράλληλα αναγνωρίζουν πως ο Μπαρτζώκας έχει πολύ δύσκολο έργο εξαιτίας της ατυχίας που τον διέπει, αφού οι τραυματισμοί βασικών παικτών είναι σχεδόν… καθημερινό φαινόμενο στη φετινή Μπαρτσελόνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags