Facebook Pixel Ταμείο με τα πολλά γκολ!
| 2017-01-29 12:53:00

Ταμείο με τα πολλά γκολ!

Ταμείο με τα πολλά γκολ!

Κυριακάτικη τριάδα με... πολλά γκολ και στόχο -τι άλλο- το ταμείο! Πάμε να δούμε τα σημεία!

Φέγενορντ - Ναϊμέγκεν

Η Φέγενορντ ήταν φλύαρη επιθετικά στην έδρα της Φιτέσε την Πέμπτη, απέτυχε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε ελαφρά υπεροχή και… πανικοβλήθηκε μετά το γκολ που δέχτηκε στο 55’. Ακολούθησε δεύτερο στο 61’ και δεν κατάφερε να επανέλθει, ηττήθηκε με 2-0 γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Από την άλλη, μεστή και πλήρης εμφάνιση για τη Ναϊμέγκεν υποδεχόμενη τη Ρόντα, κέρδισε με 2-0. Τι θα ποντάρουμε; Η Φέγενορντ θέλει να… ξεσπάσει ώστε να αφήσει πίσω της την αποτυχία στο Κύπελλο και θα επιτεθεί από το ξεκίνημα. Η Ναϊμέγκεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και μπορεί να τη δυσκολέψει, αφού αρέσκεται σε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Ένα γκολ μπορεί να το πετύχει, ανεξάρτητα με το πόσα θα δεχτεί.

Φέγενορντ - Ναϊμέγκεν G/G & Over 2.5 (2.50)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ

Χάθηκε ο πρώτος στόχος για την ομάδα του Ζιντάν, που αποκλείστηκε στους «8» του Κυπέλλου, αφού έφερε 2-2 εκτός με τη Θέλτα την Τετάρτη και δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 του πρώτου αγώνα. Όσο για τη Σοσιεδάδ; Με θετικό πρόσημο έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αφού μόνο επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί η 5η θέση και οι 35 βαθμοί, που είχε ως απολογισμό: σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα μάζεψε 15 πόντους περισσότερους! Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Σοσιεδάδ στρέφουν την προσοχή τους πλέον στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού προέρχονται από μεσοβδόμαδους αποκλεισμούς στο Κύπελλο. Η λογική λέει ότι οι παίκτες του Ζιντάν θα εμφανιστούν αγριεμένοι για να δώσουν απαντήσεις στους επικριτές, όμως αμυντικά υπάρχουν… θέματα και οι Βάσκοι είναι ικανοί επιθετικά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ G/G & Over 2.5 (1.83)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό

Στο σημερινό ματς κρίνονται πολλά και όλοι αναγνωρίζουν την κομβική του σημασία. Τόσο ο Εμερι όσο και ο αρχηγός Τιάγκο Σίλβα όταν αναφέρονται στη Μονακό, λένε ότι πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της εποχής. Την ομάδα του Πριγκιπάτου έχει να την κερδίσει στο Παρίσι από το 2006-07. Από τότε έφερε 5 ισοπαλίες και έχασε 2. Οι τελευταίες της εμφανίσεις είναι αρκετά καλές και κυρίως τα αποτελέσματα είναι εκείνα που κρίνονται άκρως ικανοποιητικά. Μια νίκη σήμερα θα κλονίσει την ηγεμονία της Παρί. Η Μονακό ανέβηκε ήδη στην πρώτη θέση μετά την προηγούμενη αγωνιστική χάρη στο 4-0 που πέτυχε με τη Λοριάν. Είχε προηγηθεί το 4-1 στη Μαρσέιγ και με 8 γκολ σε δύο παιχνίδια δείχνει ότι η επίθεσή της δεν έχει χάσει το κέφι της. Με τη Λοριάν έβαλαν από 2 γκολ ο Μποσκίλια και ο Ζερμέν. Την Τετάρτη στο Λιγκ Καπ πραγματοποίησε πολύ μέτρια εμφάνιση και αν δεν έκανε ένα τεράστιο λάθος ο τερματοφύλακας της Νανσί στο 45’, λάθος που αξιοποίησε ο Φαλκάο, δεν φαινόταν πως θα έφτανε στο γκολ. Τελικά προκρίθηκε με 1-0 στον τελικό και θα παίξει με την Παρί. Τι θα ποντάρουμε; Μεγάλο παιχνίδι και κίνητρο και για τις δύο ομάδες να κερδίσουν. Η Μονακό έχει επαληθεύσει το over σχεδόν σε όλες τις αγωνιστικές. Combo με g/g φτάνει σε τιμές κοντά στο 2,00 και είναι αρκετά ελκυστικό αν λάβουμε υπόψη των δυνατοτήτων των δύο ομάδων.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό G/G & Over 2.5 (1.97)

Περισσότερα σημεία θα βρείτε στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags