Facebook Pixel Απίστευτα σκηνικά στη Λεωφόρο - Τρελαμένοι οπαδοί κατά παικτών - Τι έγινε με Ουζουνίδη - "Τέλος όλοι"!
| 2017-01-29 18:56:00

Απίστευτα σκηνικά στη Λεωφόρο - Τρελαμένοι οπαδοί κατά παικτών - Τι έγινε με Ουζουνίδη - "Τέλος όλοι"!

Απίστευτα σκηνικά στη Λεωφόρο - Τρελαμένοι οπαδοί κατά παικτών - Τι έγινε με Ουζουνίδη - "Τέλος όλοι"!

«Βράζει» ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά τη νέα γκέλα. Η ατάκα στον κόουτς των Πρασίνων, η γιούχα και η συνάντηση οπαδών – Λυμπερόπουλου στα αποδυτήρια.

Η γκέλα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και η κάκιστη εμφάνιση, προκάλεσε νέες αντιδράσεις στην εξέδρα. Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρξαν υβριστικά συνθήματα προς τους παίκτες και για… όποιον δεν μπορεί, ενώ με το σφύριγμα της λήξης η γιούχα «γιγαντώθηκε» από όλες τις πλευρές του γηπέδου.

Ο κόσμος του Τριφυλλιού… έβραζε με τους ποδοσφαιριστές και δεν είναι τυχαίο το «μήνυμα» ενός φιλάθλου προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τη στιγμή που κατευθυνόταν προς την κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, για τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ματς.

Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού, φανερά εκνευρισμένος από όσα είχε δει επί 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρο, φώναζε προς τον Έλληνα κόουτς να προχωρήσει σε αλλαγές, να βγει μπροστά και να τους «διώξει όλους».

Μάλιστα, ο Ουζουνίδης… βιάστηκε να τον επιβεβαιώσει, καθώς στη δήλωση του λίγα δευτερόλεπτα μετά, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα κατηγορήσω εγώ τους παίκτες, όπως κάνουν όλοι. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη και να είστε σίγουροι, ότι θα αλλάξουν πολλά τις επόμενες ημέρες».

Πάντως, οι αντιδράσεις των φιλάθλων συνεχίστηκαν και μετά το τέλος της αναμέτρησης, καθώς περίπου 100 οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και περίμεναν την ομάδα για νέο… κράξιμο, ενώ στο σημείο πήγε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος προσπάθησε να τους ηρεμήσει, λέγοντας τους μεταξύ άλλων ότι «Αυτό που βλέπετε είναι. Δεν μπορούμε παραπάνω. Υπάρχει και πρόβλημα φυσικής κατάστασης…».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags