Facebook Pixel Ουζουνίδης για μεταγραφές: "Μόνο αυτός μας λείπει..."
| 2017-01-29 19:58:00

Ουζουνίδης για μεταγραφές: "Μόνο αυτός μας λείπει..."

Ουζουνίδης για μεταγραφές: "Μόνο αυτός μας λείπει..."

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφορικά με τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε πως η εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν πολύ άσχημη, ωστόσο αρνήθηκε να κατηγορήσει τους παίκτες του αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι Πράσινοι ψάχνουν ακόμα έναν επιθετικό την τελευταία μέρα των μεταγραφών μετά το «ναυάγιο» με τον Ίσακ που ήταν ο βασικός στόχος. Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις ο 48χρονος προπονητής θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ένα παιχνίδι για το οποίο δεν μπορείς να πεις πολλά. Ήταν μία τραγική εμφάνιση και πάρα πολύ κακή εικόνα. Δεν θα κατηγορήσω κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου που δεν έδωσα παρακίνηση και μεγαλύτερο εγωισμό στην ομάδα. Εγώ φταίω κι εγώ θα πρέπει να βρω τις λύσεις και να είστε σίγουροι ότι θα τις βρω. Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι. Ήταν πολύ άσχημο να βλέπεις την εικόνα αυτή κι αυτό θα γίνει με κινήσεις που ήδη έχουμε ξεκινήσει. Κακά τα ψέμματα με την ατμόσφαιρα που υπάρχει θα πρέπει να γίνει μετάγγιση αίματος για να βοηθήσει κι αυτούς που πραγματικά μπορούν. Για το σημερινό παιχνίδι φταίω εγώ».

Για το τι έφταιξε για την κακή εικόνα: «Μάλλον δεν αντέχουν την πίεση κάποιοι. Εδώ είναι αυτό που λέω ότι πρέπει να επέμβω. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, δεν γίνεται διαφορετικά».

Για το ότι κλείνει παίκτης στον Παναθηναϊκό από τη Ράντερς: «Νομίζω θα πάει στη Νυρεμβέργη. Κάναμε την επαφή που έπρεπε, αλλά επέλεξε άλλη ομάδα. Είμαστε κοντά σε 2-3 παίκτες. Αύριο ή την τελευταία μέρα θα τελειώσουμε. Μας λείπει ένας φορ. Δεν έχουμε βρει τον παίκτη που θέλουμε, η επιλογή μας ήταν ο Ίσακ, αλλά θα πάει αλλού. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Δεν γίνεται τον Γενάρη να αλλάξεις υπερβολικά αλλά σιγά-σιγά. Πρέπει να αλλάξουμε εντελώς τη νοοτροπία. Δέχομαι την εμφάνιση και την κακή μέρα, αλλά να είναι άνευρη η ομάδα χωρίς θέληση να νικήσει, είναι πρόβλημα».

Για τι τον προβληματίζει μετά την Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό: «Σε κάθε παιχνίδι 4-5 παίκτες δεν είναι καλά. Ξέρουμε που οφείλεται αλλά δεν μπορούμε να το έχουμε σαν δικαιολογία. Έχουμε δικαιολογήσει πολλά, αλλά η εικόνα δεν είναι για δικαιολογίες».

Για την πιθανή επιστροφή Κλωναρίδη: «Ναι, είναι παίκτης που βρίσκεται κοντά μας».

Για την ενδεχόμενη φυγή Γουακάσο: «Ρωτήστε τον κύριο Λυμπερόπουλο».

Για το αν πρέπει να κοιτάει παρακάτω στη βαθμολογία ο Παναθηναϊκός: «Ξέρουμε καλά ότι υπάρχουν προβλήματα και πιθανότητες να μην πάνε καλά τα πράγματα. Το ξέρουμε και το ζούμε. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, όχι επάνω δεν θα πάμε, αλλά θα κινδυνέψουμε για τα πλέι οφ αν παίζουμε έτσι. Χρειάζεται νέο ‘’αίμα’’ στην ομάδα με πιο άφθαρτα πρόσωπα. Δεν είναι ότι δεν έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και δεν μπορούν να παίξουν καλύτερα, αλλά μάλλον δεν αντέχουν την πίεση. Αν ισχύει αυτό δεν είναι για ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό».

Για το αν είχε επίγνωση της κατάστασης όταν ανέλαβε: «Κάθε βδομάδα μεγαλώνουν τα προβλήματα αντί να λύνονται. Την πρώτη βδομάδα νορμάλ τα πράγματα, μετά χειρότερα και μετά ακόμα χειρότερα. Μόνο αδειάζουμε. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αλλιώς. Έπρεπε να φύγουν παίκτες για να έρθουν άλλοι. Αν είχαμε δυνατότητα θα αλλάζαμε κι άλλους. Έχουμε επίγνωση του τι πρέπει να γίνει, αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Γενάρης θα έπρεπε να είναι περίοδος με 1-2 προσθήκες, όχι να φεύγουν δέκα και να έρχονται 3-4».

Για τους παίκτες που δεν μπορούν και ποιοι είναι: «Για το σημερινό παιχνίδι εγώ φταίω. Αν κάποιος δεν μπορεί θα έπρεπε να κάνω άλλη επιλογή. Πάντα ο προπονητής φεύγει πρώτος».

Για τον Μασούντ κι αν αποκτηθεί: «Ήδη έχουν προχωρήσει αρκετά οι επαφές με τους παίκτες που θα έρθουν. Μόνο ο φορ μας λείπει, στις άλλες θέσεις έχουμε τις επιλογές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags