Facebook Pixel Αποκαλύψεις Ίβιτς για Περέιρα - Πρίγιοβιτς! Τι είπε για την κόκκινη του Κλάους
| 2017-01-29 21:23:00

Αποκαλύψεις Ίβιτς για Περέιρα - Πρίγιοβιτς! Τι είπε για την κόκκινη του Κλάους

Αποκαλύψεις Ίβιτς για Περέιρα - Πρίγιοβιτς! Τι είπε για την κόκκινη του Κλάους

Ο Βλάνταν Ίβιτς, αφού αποθεώσε την ομάδα του για το μεγάλο «διπλό» στον Παναιτωλικό, στη συνέχεια έδωσε... ειδήσεις για το μέλλον του Περέιρα και την ετοιμότητα του Πρίγιοβιτς. Επίσης, σχολίασε το σημερινό λάθος του Αθανασιάδη!

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά ανέφερε πως:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειας σήμερα και για την 4η νίκη κόντρα σε μια ομάδα που έχει δύσκολη έδρα. Παίξαμε σχεδόν 60 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά είχαμε περισσότερη κατοχή, περισσότερες ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός δεν μας απείλησε καθόλου, είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες χάσαμε, αλλά πάλι δίκαια κερδίσαμε και παλικαρίσια. Οι παίκτες έδωσαν παραπάνω από το 100%».

Πρόσθεσε ότι: «Είχαμε ένα σχέδιο όπου ξεκινήσαμε να παίξουμε όπως στα περισσότερα παιχνίδια, μείναμε χωρίς επιθετικό και ο Μπίσεσβαρ έπαιζε μπροστά μόνος. Είχαμε από την αποβολή μέχρι το τέλος την κατοχή. Βέβαια όσο περνούσε ο αγώνας, εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα, πρώτα με τον Κάμπος και μετά με τον Πέλκα. Οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο ήταν έτοιμοι, όσο θυμάμαι το ματς ο αντίπαλος δεν μας πίεσε καθόλου».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Πάντα σκέφτεσαι όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες ότι μπορεί να το βάλει ο αντίπαλος. Αυτός είναι και ο νόμος του ποδοσφαίρου. Εμείς παίξαμε πολύ πειθαρχημένα, όσον αφορά την άμυνα. Βγαίναμε πολύ καλά μπροστά και τα δυο μπακ, όπως και ο Μυστακίδης που μπήκε στο παιχνίδι. Είχαμε δημιουργία και μετά την αποβολή του Αθανασιάδη».

Για τους Μυστακίδη, Αθανασιάδη και Σάκχοφ: «Ο Μυστακίδης είναι παίκτης που γνωρίζουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και σήμερα μας βοήθησε. Όσον αφορά τον Αθανασιάδη, ήταν λάθος της στιγμής. Δεν θέλω να τον δικαιολογήσω, γνωρίζει και αυτός ότι ήταν λάθος. Ο Σάκχοφ είναι ένας παίκτης που μας βοηθάει, ανεβαίνει, είναι πολύ καλός. Είναι παίκτης που δημιουργεί, μπορεί να μπει πίσω από τον φορ, σαν κρυφός επιθετικός, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν. Ευκαιρίες χάνονται, συνεχίζουμε να κάνουμε όμως, εύχομαι πως θα αλλάξει αυτό και θα έρθει το γκολ πιο εύκολα».

Ρωτήθηκε για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: «Σε εκείνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεχθήκαμε 4 γκολ, έγινε κάτι που σπάνια συμβαίνει. Να χάνεις σε 20 λεπτά με 4-3. Μαζευτήκαμε όλοι μετά και συσπειρωθήκαμε. Η ομάδα έχει ενωθεί και το δείχνει αυτό. Ο καθένας παλεύει για τον άλλο και παραπάνω από όλους για την ομάδα. Αυτό με ικανοποιεί και μένα και τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμη. Είμαστε ακόμη σε μία θέση που δεν μας ικανοποιεί και παλεύουμε να διορθώσουμε κάποια παιχνίδια από το παρελθόν, που θα μας φέρουν εκεί που αξίζουμε».

Σχετικά με τον Περέιρα: «Είμαι εντάξει με τις μεταγραφές. Ο Περέιρα ήθελε να φύγει, δεν ήθελε να μείνει. Εγώ δεν μπορώ να υποσχεθώ σε κανέναν ότι θα παίζει 10-15 παιχνίδια, ούτε στον ίδιο. Ο καθένας που έρχεται στην ομάδα, δεν έχει συμβόλαιο  ότι πρέπει να παίξει. Ο καθένας θα πρέπει να παλεύει για να μπει ενδεκάδα. Και για τον ίδιο παίκτη, είναι κάτι που δεύτερη φορά έγινε. Τι να πω; Ζήτησε να φύγει, δεν αισθάνεται καλά εδώ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν μείνε εδώ και θα παίξεις σε όλα τα ματς. Δεν ήταν ευχαριστημένος για το πόσο έπαιξε στους έξι μήνες».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς: «Γνωρίζουμε όλοι ότι το τελευταίο παιχνίδι του Πρίγιοβιτς ήταν στις 12 Δεκέμβρη.. Κάθε μέρα είναι καλύτερα και περιμένουμε να βρεθεί στο 100%. Σύντομα θα είναι εκεί και θα μπει. Αν θα είναι την Τετάρτη ή την Κυριακή θα το δούμε. Το σημαντικό είναι να είναι καλά και να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags