Facebook Pixel Νέα "βόμβα" Μπέντο: Στον ...αέρα ο Ανσαριφάρντ;
| 2017-01-29 22:45:00

Νέα "βόμβα" Μπέντο: Στον ...αέρα ο Ανσαριφάρντ;

Νέα "βόμβα" Μπέντο:  Στον ...αέρα ο Ανσαριφάρντ;

Κορυφώνεται η αγωνία στους Πειραιώτες για τις τελικές αποφάσεις του Πορτογάλου τεχνικού! Γιατί ο Ιρανός άσος είναι ...μετέωρος; Πώς επηρεάζει τα πράγματα ο "Μίλι";

Στην κορύφωσή της βρίσκεται η μεταγραφική κινητικότητα στον Ολυμπιακό, καθώς την Τρίτη ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και την Τετάρτη θα πρέπει οι Ερυθρόλευκοι να στείλουν στην ΟΥΕΦΑ τη νέα λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς του β' μισού της περιόδου.

Στο Λιμάνι "πονοκεφαλιάζουν" αυτή τη στιγμή για το πώς θα διαμορφωθεί η νέα ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας, καθώς επιτρέπονται μόλις τρεις αλλαγές, ενώ οι Ελληνες παίκτες που αποχώρησαν, όπως είναι ο Σιόβας και ο Βούρος, μπορούν να αντικατασταθούν μόνο από γηγενείς παίκτες και όχι από κοινοτικούς και άλλους ξένους.

Στην πραγματικότητα, δηλαδή, αυτή τη στιγμή υπολογίζονται δύο παίκτες λιγότεροι για τα ευρωπαϊκά ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε δηλωθεί το καλοκαίρι ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος όμως παραμένει στο ρόστερ και σε ένα ακραίο σενάριο ίσως και να επιστρατευτεί για να καλύψει τα κενά, αν τελικά δεν βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του!

Πάντως, αυτή τη στιγμή η μόνη σίγουρη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα είναι εκείνη του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Αλί Σισοκό και καθώς δεν είχαν δηλωθεί το καλοκαίρι οι Φελίπε Πάρντο και Γκονσάλο Πασιένσια, αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, πλέον, το αν και πώς θα δηλωθεί τώρα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Για να μπει στη λίστα ο Ιρανός πρέπει να βγει άλλος ξένος παίκτης, κάτι που θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν αποχωρούσε τελικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Όμως, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε απόκτηση άλλου ξένου αμυντικού χαφ, προκειμένου να καλύψει το κενό του Σέρβου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οπότε μένει πάλι ...μετέωρος ο Ανσαριφάρντ και η αγωνία για τις τελικές αποφάσεις κορυφώνεται.

Θεωρητικά, οι πιο ...ευάλωτοι στη λίστα είναι ο Τσόρι με τον Ρομαό, αλλά σίγουρα στο Λιμάνι δεν θα ήθελαν αυτή τη στιγμή να υποχρεωθούν σε μια τέτοια "καρατόμηση", που πιθανώς να δημιουργούσε διάφορα άλλα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας. Πάντως, αυτή τη στιγμή αρκετά πράγματα είναι ρευστά και δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να προβεί σε ασφαλείς προβλέψεις.

Άλλωστε, ακούγεται έντονα και πάλι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπράουν Ιντέγε, όπως και ότι στον Ολυμπιακό δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της απόκτησης ενός έμπειρου αμυντικού, που να μπορεί να αγωνίζεται στο κέντρο, αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως είναι ο Ονουόχα!

Οπότε δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η "μεγάλη εικόνα" των μεταγραφικών κινήσεων του Ολυμπιακού και τα επόμενα λίγα 24ωρα θεωρούνται πάρα πολύ κρίσιμα. Ωστόσο, όπως είναι αυτή τη στιγμή το ρόστερ, υπάρχει σοβαρό ερωτηματικό για το να θα μπει στη λίστα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ποιον μπορεί να αντικαταστήσει... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags