Facebook Pixel Έξαλλος ο Μπέντο: Τι έγινε και φώναξε τον Καπίνο εν ώρα ματς στον πάγκο - Η αντίδραση του Έλληνα άσου!
| 2017-01-30 00:15:00

Έξαλλος ο Μπέντο: Τι έγινε και φώναξε τον Καπίνο εν ώρα ματς στον πάγκο - Η αντίδραση του Έλληνα άσου!

Έξαλλος ο Μπέντο: Τι έγινε και φώναξε τον Καπίνο εν ώρα ματς στον πάγκο - Η αντίδραση του Έλληνα άσου!

Απίστευτη συμπεριφορά απ' τον Πορτογάλο προπονητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης παρά την επικράτηση των πρωταθλητών. Δείτε τι έκανε και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έπιασε τρομερή απόδοση, ωστόσο πήρε ακόμα μια νίκη στη Βέροια, σε ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς παίκτες, ενώ κράτησε με σχετική ευκολία το προβάδισμα από τη στιγμή που πέτυχε το 2-1.

Πάντως, αυτό δεν εμπόδισε τον Πάουλο Μπέντο να "βγει από τα ρούχα του" στο γκολ της Βέροιας, καθώς η άμυνα της ομάδας του έκανε "δώρο" την ισοφάριση στους γηπεδούχους με πρωτοφανή αδράνεια.

Συγκεκριμένα, στο 24' υπήρξε "κενό" στην αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού, που κάλυπτε ο Ντε Λα Μπέγια. Ο Στόιτσεφ γύρισε στη μικρή περιοχή, ο Καπετάνος έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή και υποχρέωσε τον Καπίνο σε σπουδαία επέμβαση με τα πόδια.

Αντί, όμως, οι Πειραιώτες να ...βάλουν μυαλό, δευτερόλεπτα αργότερα έκαναν ακριβώς το ίδιο λάθος! Ο Σαρπόνγκ έφυγε και πάλι από την ίδια πλευρά μετά από βαθιά μπαλιά και σκόραρε με διαγώνιο σουτ.

Όπως ήταν λογικό, ο Πάουλο Μπέντο έγινε έξαλλος, κάτι που φάνηκε από την αντίδρασή του (δείτε το βίντεο ΕΔΩ). Ο Πορτογάλος γύρισε και ξέσπασε στους συνεργάτες του στον πάγκο αδυνατώντας να πιστέψει ότι ο Ντε Λα Μπέγια πρωτίστως και η άμυνα του Ολυμπιακού συνολικά "κοιμήθηκε" δυο φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Στη συνέχεια, ο Μπέντο κάλεσε κοντά του τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Στέφανο Καπίνο, για να του δώσει οδηγίες (δείτε το βίντεο ΕΔΩ). Ο 47χρονος τεχνικός φαίνεται στο βίντεο να εξηγεί κάτι σε έντονο ύφος και τον Έλληνας γκολκίπερ να κάνει μια χαρακτηριστική χειρονομία δείχνοντάς του ότι συμφωνεί και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τόσο κακή αμυντική λειτουργία από τους συμπαίκτες του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags