Facebook Pixel Δείτε το ξύλο σε αγώνα μπάσκετ στο Μαρούσι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-30 00:57:00

Δείτε το ξύλο σε αγώνα μπάσκετ στο Μαρούσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ξύλο σε αγώνα μπάσκετ στο Μαρούσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν είναι δυνατόν! Έκτροπα σε αναμέτρηση Β' Εθνικής Μπάσκετ.

Από τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγ.Θωμά, τόσο πριν την έναρξη, όσο και κατά τη λήξη του ημιχρόνου στιγματίστηκε το μπασκετικό ντέρμπι των βορείων προαστίων ανάμεσα στο Μαρούσι και την Α.Ε.Ν.Κηφισιάς. Όπως αναφέρει, το Kifissia24.gr, σττο γήπεδο έδωσαν βροντερό παρών οι φίλοι και των δύο ομάδων, οι οποίοι λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των αστυνομικών αρχών και των διμοιριών των ΜΑΤ που είχαν "επιταχθεί" για παν ενδεχόμενο.

Η πρώτη σπίθα άναψε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όταν οι δύο πλευρές προκαλούσαν με χειρονομίες, με τους θερμότερους των οπαδών να πηδούν τα κυγκλιδώματα και να βρίσκονται στο παρκέ, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να καθυστερούν το τζάμπολ για 15 λεπτά αργότερα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, δεν έλειψαν τα υβριστικά συνθήματα και οι προκλήσεις, ενώ κάποιοι επιτέθηκαν και στον πάγκο των Κηφισιωτών.

Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα με τη λήξη του ημιχρόνου, με την Κηφισιά να καλύπτει τη διαφορά των 5 πόντων (19-14) του 1ου δεκαλέπτου και να ισοφαρίζει σε 31-31... οι φίλαθλοι των γηπεδούχων εισήλθαν κατά δεκάδες στο παρκέ , κινούμενοι απειλητικά και πάλι προς τους φίλους της ΑΕΝΚ, τους οποίους ήδη περιφρουρούσαν άνδρες των ΜΑΤ.

Οι ένθερμοι φίλαθλοι των "κιτρινόμαυρων" επιτέθηκαν προς την εξέδρα των Κηφισιωτών πετωντας μπουκάλια, κροτίδες και καπνογόνα, με την ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό γυμναστήριο να γίνεται αποπνικτική, ενώ υπήρξαν οικογενειάρχες που έφυγαν με τα παιδιά τους στην κυριολεξία άρον - άρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags