Facebook Pixel Αν ενωθούν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και φτιάξουν μία ομάδα, πάλι ο Ολυμπιακός θα είναι ο καλύτερος!
| 2017-01-30 11:30:00

Αν ενωθούν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και φτιάξουν μία ομάδα, πάλι ο Ολυμπιακός θα είναι ο καλύτερος!

Αν ενωθούν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και φτιάξουν μία ομάδα, πάλι ο Ολυμπιακός θα είναι ο καλύτερος!

Τρομερό σχόλιο Αλέφαντου για τους ανταγωνιστές των πρωταθλητών και νέο χώσιμο σε Μπέντο! Ποιος «ερυθρόλευκος» έχει ...ποδαράκια και ποιοι «πράσινοι» προκαλούν γέλια;

Αν σας φανούν βαριά αυτά που θα πω σήμερα, πείτε μου σε ποιο σημείο λέω ψέματα. Ο Ολυμπιακός με την τρέλα του Μπέντο που θέλει να κάνει ακραία πράγματα, αφήνει έξω τον Ανσαριφάρντ που με το που τον έβαλε στον Άρη σκόραρε, αφήνει έξω τη μεταγραφή του Μαρινάκη που τον βούτηξε μέσα απο τα χέρια των αντιπάλων του Ολυμπιακού, επίσης αφήνει έξω τον Τσόρι που είναι παικταράς, βάζει μέσα τα πιτσιρίκια από τις Ακαδημίες, και όμως τους κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα!

Αφήνοντας δηλαδή παίκτες που και οι δύο αν έπαιζαν σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, θα ήταν οι καλύτεροι των ομάδων αυτών! Και ο Ανσαριφάρντ και ο Τσόρι.

Αυτά τα λέω για να καταλάβουν οι άλλοι τα χάλια τους. Διότι κάποιοι από αυτούς δεν βάζουν λεφτά και κάποιοι βάζουν αλλά δεν ξέρουν μπάλα. Εγώ θέλω να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, έχω ζήσει μεγάλες εποχές που όλη η χώρα παρακολουθούσε με αγωνία το πρωτάθλημα, γι' αυτό τους κράζω για τα χάλια των ομάδων τους.

Ο Μαρινάκης και όχι ο Μπέντο παίρνει το πρωτάθλημα, ο Μαρινάκης έχει επενδύσει χρόνια στις Ακαδημίες και βρέθηκαν αυτά τα ταλέντα, ο Μαρινάκης έχει φέρει όλο το ρόστερ του Ολυμπιακού που όποιος και να λείψει δεν είναι απώλεια. Αν δεν έκανε τα τρελά του ο Μπέντο, να επιμένει λόγου χάρη στον παλαίμαχο Καρντόσο, θα βλέπαμε και καλύτερη μπάλα από τον Ολυμπιακό.

Και γιατί συμπεριφέρεται έτσι στον Τσόρι; Επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία; Δηλαδή ο Καρντόσο τι είναι; Και τι έχει προσφέρει ο Καρντόσο στον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Τσόρι; Ο Τσόρι δεν έχει οικογένεια, δεν έχει φίλους, δεν έχει μία καριέρα πίσω του μεγάλη που του τη λεκιάζει ο προπονητής με αυτά που του κάνει;

Εγώ θέλω μπροστά παίκτες που να μπουκάρουν, να παίρνουν και την προσωπική ενέργεια. Βλέπω τον Μαρίν, εντάξει τεχνιτάκος είναι, αλλά ποδαράκια έχει, στο γκολ δεν πάει, ο Ελιονούσι τα ίδια. Εγώ θέλω μπροστά Ανσαριφάρντ, Τσόρι, τέτοιους παίκτες.

Ο Ρέτσος για μπακ δεν κάνει, δεν έχει την ταχύτητα για μπακ, ο Βιάνα δεν έχει ταχύτητα για στόπερ, ο Νικολάου που είδα τώρα ο άλλος μικρός είναι βαρύς παίκτης, ας ξέρει μπάλα, θέλει δουλειά στην έκρηξη και στα σπριντ. Από όλους τους μικρούς που έχω δει, και τον Ανδρούτσο δεν ξεχνάω, ο Μανθάτης μου αρέσει πιο πολύ.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου πώς εξηγώ αυτό που κάνει με τον Ανσαριφάρντ. Αν το κάνει επειδή δεν ήταν δική του μεταγραφή, είναι μεγάλο λάθος. Ο πρόεδρος χώνει τα λεφτά για τις μεταγραφές, δεν τα χώνει ο Μπέντο. Ο πρόεδρος έβαλε 20 εκ. ευρώ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όταν οι αντίπαλοι έλεγαν διαλυμένο τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, δεν τα έβαλε ο Μπέντο.

Είναι τυχερός ο Μπέντο που πετυχαίνει τον χειρότερο Παναθηναϊκό όλων των εποχών, μία ανύπαρκτη ΑΕΚ που θέλει 11 μεταγραφάρες για να χτυπήσει πρωτάθλημα, και έναν ΠΑΟΚ στον οποίο δεν ξέρουν μπάλα αυτοί που τρέχουν την ομάδα.

Με δικαιώνει η άποψη που πάντα είχα για τον Ουζουνίδη όταν οι άλλοι τον υμνούσαν. Και η πορεία του στον Παναθηναϊκό με δικαιώνει, και η πορεία του Πανιωνίου χωρίς αυτόν. Ο χειρότερος Παναθηναϊκός όλων των εποχών. Μετά τον Στραματσόνι που τα διέλυσε όλα -τον οποίο πάντα έλεγα ...Στραπατσόνι- έφεραν έναν μέτριο προπονητή που δεν μπορεί να φτιάξει ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

Βλέπεις έναν Παναθηναϊκό τραγικό χθες με τη Λιβαδειά στη Λεωφόρο. Ο Μπεργκ είναι ο χειρότερος Μπεργκ που έχω δει ποτέ, έχει χάσει την ταχύτητα που είχε. Και βγάζεις τον Βλαχοδήμο αντί να τον περάσεις φορ! Να αλλαγή που έπρεπε να κάνεις, βάλε τον δίπλα στον Μπεργκ να δώσεις ταχύτητα μέσα στην περιοχή, αφού δεν έχεις παίκτες. Τι Ρινάλντι ρε, δεν είναι ποδοσφαιριστές αυτοί! Γελάει ο κόσμος. Τι Ρέις, πού τους μάζεψαν αυτούς;

Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε, και να το πιστώσω στον Ίβιτς, όταν έμεινε με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Αθανασιάδη, προς τιμήν του πέταξε τρίτο στόπερ μέσα, και δεν πέρναγε κουνούπι. Νίκησε 0-1 στον Παναιτωλικό και φαινόταν σαν να έπαιζε με 11. Καλός παίκτης ο Μυστακίδης διότι έχει ντρίμπλα και ταχύτητα, όμως είναι δύσκολος στο γκολ. Αν δεν γίνει μόνιμος σκόρερ, δεν μπορεί να ανέβει επίπεδο.

Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα πολύ μακριά από το να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να μην παραμυθιάζουν τον κόσμο τους. Αν δεν το καταλάβουν δεν θα κάνουνε ποτέ αυτά που πρέπει να κάνουν. Θέλει πολλά λεφτά ακόμα ο ΠΑΟΚ για μεταγραφές, αλλά να πέσουν σωστά αυτά τα χρήματα σε σωστούς παίκτες.

Μου έδωσε μία ιδέα ο Θέμης Σινάνογλου και την υιοθετώ: Πείτε ότι ενώνονται τώρα ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και φτιάχνουν μία ομάδα! Και τα τρία ρόστερ μαζί! Μπορεί αυτή η ομάδα να χτυπήσει τον Ολυμπιακό; Δεν μπορεί! Διότι αν ο Ολυμπιακός βάλει τους καλύτερούς του παίκτες μέσα, χωρίς να έχει τη βαθμολογική άνεση που έχει να βάζει τα πιτσιρίκια, η 16άδα που θα φτιάξει θα είναι καλύτερη από την 16άδα που θα φτιάξουν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ μαζί!

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags