Facebook Pixel Ποιος Παρέδες; Άλλος είναι ο ...εκλεκτός από Αγγλία: Σκάει έκτακτη μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό!
| 2017-01-30 15:15:00

Ποιος Παρέδες; Άλλος είναι ο ...εκλεκτός από Αγγλία: Σκάει έκτακτη μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Ποιος Παρέδες; Άλλος είναι ο ...εκλεκτός από Αγγλία: Σκάει έκτακτη μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Έρχεται ενίσχυση στο Λιμάνι και δεύτερο "χτύπημα" μετά απ' τον Ανσαριφάρντ! Τι παίκτη ετοιμάζονται να αποκτήσουν οι Eρυθρόλευκοι και για ποιο λόγο; Ο Σκύλος αποκαλύπτει...

Παρά τα όσα ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα, ο Ολυμπιακός έχει παρουσιαστεί ιδιαίτερα φειδωλός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι η μοναδική προσθήκη της ομάδας μέχρι στιγμής, λίγες μόλις ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν αναθεωρήσει τις τελευταίες ώρες τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και να ψάχνονται για μια κίνηση την ύστατη ώρα. Αυτή αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, εξ ου και τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα να ασχολείται με την περίπτωση του Παρέδες της Γουότφορντ.

Επίσημα ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει ότι ασχολείται με την περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αγγλία και αναζητά ποδοσφαιριστή για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, ο Παρέδες, αν και απασχολεί, δεν είναι το νούμερο ένα στη λίστα και ο εκλεκτός είναι άλλη περίπτωση δεξιού οπισθοφύλακα. Μάλιστα, λέγεται ότι ο βασικός στόχος είναι μπακ, που μπορεί, όμως, να αγωνιστεί και ως στόπερ, σαν την περίπτωση, δηλαδή, του Ονουόχα (φωτό).

Η ανάγκη για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ δημιουργήθηκε μετά τον δανεισμό του Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Χαλ. Ο βασικός ακραίος οπισθοφύλακας, Ντιόγκο Φιγκέιρας, έχει τραβήξει όλο το κουπί εδώ και πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να αρχίζει να εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Θεωρητικά, ο παίκτης που θα αποτελούσε την εναλλακτική του Ισπανού στο ρόστερ θα ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος, ωστόσο υπάρχει ένα συγκεκριμένο "πρόβλημα" με αυτή την προοπτική.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στο μυαλό τους να αξιοποιήσουν τον 18χρονο στη φυσική του θέση, δηλαδή αυτή του στόπερ. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, έχει παρθεί η απόφαση να σταματήσουν τα "πειράματα" με το νεαρό παίκτη (ο Μπέντο πάντως πάλι ως δεξι μπακ τον χρησιμοποίησε στη Βέροια) και να τον αφήσουν να εξελιχθεί στον ρόλο που έχει τις καλύτερες προοπτικές.

Παράλληλα, ακόμα και αν ήθελαν να κάνουν διαφορετικά οι Πειραιώτες, η πραγματικότητα δεν τους το επιτρέπει. Κι αυτό γιατί με τον τραυματισμό του Μποτία και την απουσία του Ντα Κόστα στο Κόπα Άφρικα, πολύ απλά δεν έχουν αρκετές λύσεις στους κεντρικούς αμυντικούς έχοντας ξεμείνει με τους Ρέτσο, Βιάνα και Νικολάου. Γι' αυτό, όπως προείπαμε, υπάρχει πρόθεση ο μπακ που θα έρθει να μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της οπισθοφυλακής...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags