Facebook Pixel Renault Trezor - Το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο του 2016
Άλλα Σπορ
| 2017-02-07 12:38:00

Renault Trezor - Το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο του 2016

Renault Trezor - Το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο του 2016

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, η Renault παρουσίασε το εντυπωσιακό πρωτότυπο Trezor. Ξεχώρισε για τις αισθητικές φόρμες και για τη συνολικότερη φιλοσοφία της.

Τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια που απέσπασε το μοντέλο ήρθαν να επιβεβαιωθούν με τον καλύτερο τρόπο από τη βράβευση του στα πλαίσια του Festival Automobile International, όπου απέσπασε τον τίτλο Most Beautiful Concept Car of the Year 2016. Οι αρμονικές, όσο και δυναμικές αναλογίες του, αλλά τα στυλιστικά στοιχεία είναι που θα χρησιμοποιήσουν τα μελλοντικά μοντέλα της Renault.

Η Renault εφοδίασε το νέο μοντέλο με το εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης που εφοδιάζει και τα μονοθέσια της που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula-Ε. Με αυτό τον τρόπο το εντυπωσιακό πρωτότυπο προσφέρει μοναδική οδηγική αίσθηση με μηδενικούς ρύπους.

Παράλληλα μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που περιλαμβάνουν και σύστημα αυτόνομης οδήγησης δείχνουν την εστίαση της Renault στο να συνεχίσει να εφοδιάζει τα μοντέλα της με τεχνολογικά συστήματα αιχμής. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω του κριτές για αυτή την σημαντική βράβευση, η οποία μας εμπνέει για να συνεχίσουμε την εξέλιξη της σχεδιαστικής μας στρατηγικής.

Οι δυναμικές, αισθησιακές γραμμές του Trezor ανοίγουν το δρόμο για σχεδιαστικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα δούμε σύντομα στα μελλοντικά μας μοντέλα. Παράλληλα αποτελεί την αφετηρία για ένα νέο κύκλο πρωτοτύπων από τη Renault, τα οποία σύντομα θα αποκαλυφθούν στο κοινό», τόνισε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Renault Λουρενς Βαν Ντε Ακερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags