Facebook Pixel Τελειώνει από την ΑΕΚ το πιο βαρβάτο όνομα - Βούιξε η πιάτσα για διαζύγιο - Τι μπορεί να κρατήσει τον άσο
| 2017-02-09 20:00:00

Τελειώνει από την ΑΕΚ το πιο βαρβάτο όνομα - Βούιξε η πιάτσα για διαζύγιο - Τι μπορεί να κρατήσει τον άσο

Τελειώνει από την ΑΕΚ το πιο βαρβάτο όνομα - Βούιξε η πιάτσα για διαζύγιο - Τι μπορεί να κρατήσει τον άσο

Τι συμβαίνει στην Ένωση με τοπ κλας παίκτη; Γιατί υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να φύγει από την ομάδα; Πώς μπορεί να ανατραπούν τα υπάρχοντα δεδομένα; Αποκάλυψη sportdog!

Λίγοι το πρόσεξαν, αλλά ο Ούγκο Αλμέιδα ήταν εκτός αποστολής και για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Είναι προφανές, πλέον, ότι ο Πορτογάλος φορ δε βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς πιστεύει πολύ περισσότερο τον Πέκχαρτ, ενώ έχει ως βασική επιλογή τον νεοφερμένο Αραούχο, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα.

Τα πράγματα, επομένως, έχουν γίνει δύσκολα για τον έμπειρο επιθετικό και με τα υπάρχοντα δεδομένα στην ομάδα θεωρείται αμφίβολο να παραμείνει στην Ένωση.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι υπήρξαν σοβαρές σκέψεις αποχώρησής του και τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο επικράτησε η άποψη ότι ένας παίκτης του βιογραφικού του Αλμέιδα, πρέπει να μείνει και να πάρει νέες ευκαιρίες για να δείξει την πραγματική του αξία.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Πορτογάλος δε βρίσκει χώρο ούτε στις ...αποστολές της ομάδας, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να προλάβει μέχρι το καλοκαίρι να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, είναι δεδομένο ότι θα τα δώσει όλα στο τέλος της σεζόν για να κρατήσει τον Αραούχο στην ομάδα, χωρίς να αποκλείεται, μάλιστα, να γίνει και μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να πετύχει το στόχο της, οπότε ο Αλμέιδα, που ήταν η μεγάλη μεταγραφή του περυσινού καλοκαιριού για την Ένωση, θα περάσει μοιραία σε δεύτερη μοίρα.

Ειδικά, αν οι Κιτρινόμαυροι καταφέρουν να κρατήσουν τον Αργεντινό άσο και παραμείνει στο ρόστερ και ο Πέκχαρτ, που στον δεύτερο γύρο φαίνεται ανεβασμένος και εξαιρετικά χρήσιμος, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα για τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος παράλληλα απολαμβάνει ένα βαρύ συμβόλαιο (550.000 ευρώ) που δεδομένα η ΑΕΚ θα ήθελε να ξεφορτωθεί.

Πάντως, σε περίπτωση που αποφασιστεί η λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν θα συναινέσει ο παίκτης, καθώς στην κατάσταση που βρίσκεται και παρόλο που έχει ένα καλό όνομα, δεν είναι εύκολο να βρει αυτά τα χρήματα στο εξωτερικό (εκτός αν αποφασίσει να ...συνταξιοδοτηθεί στην Αραβία ή στην Κίνα).

Σε αυτό το ενδεχόμενο, λοιπόν, δε θα μπορούσε κανείς να αποκλείσει την πιθανότητα ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα και να "καθίσει", όπως λέμε, στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Παρέμβαση" της ΑΕΚ για το μέλλον του Αλμέιδα! - Τι συμβαίνει τελικά με τον Πορτογάλο, τι λέει η ΠΑΕ και γιατί επιβεβαιώνει το SportDog! Διαβάστε όλα τα δεδομένα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags