Facebook Pixel ALERT!Πού είναι ο Γιώργος Λιάγκας;! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-02-15 11:11:00

ALERT!Πού είναι ο Γιώργος Λιάγκας;! (ΒΙΝΤΕΟ)

ALERT!Πού είναι ο Γιώργος Λιάγκας;! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί δεν πήγε στην πρωινή του εκπομπή στο "Λάμψη FM" ο γνωστός παρουσιαστής; 

Απίστευτες εξελίξεις στη μεγάλη κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με την Αθηναΐδα Νέγκα. Ο παρουσιαστής μετά το σχολιασμό που έκανε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, δέχτηκε μήνυση από τη γνωστή δημοσιογράφο για συκοφαντική δυσφήμιση!

Όσοι συντονίστηκαν το πρωί στο σταθμό για την τριπλέτα Γιώργου Λιάγκα, Αντωνίας Καλλιμούκου και Μιχάλη Βαμβακά, άκουσαν μία εκπομπή λίγο διαφορετική από ό,τι συνήθως.

Από τις 7 και μέχρι τις 10 έπαιζαν μόνο best of ατάκες από παλιότερες εκπομπές τους. Αιτία η απουσία του Γιώργου Λιάγκα, η οποία έγινε για... νομικούς λόγους. Μια άλλη ραδιοφωνική παραγωγός, από τα Παραπολιτικά 90.1 αυτή τη φορά, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση. 

O Γιώργος Λιάγκας πραγματοποιούσε γυρίσματα στα στούντιο ΚΑΠΠΑ για το Lucky Room όταν πληροφορήθηκε για τη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του. Μάλιστα σήμερα ο παρουσιαστής δεν βρέθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται και αναμένεται ως σήμερα το απόγευμα που θα παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία, να απουσιάζει από την Αθήνα.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή Happy Day ακούσαμε τις πρώτες αντιδράσεις του παρουσιαστή, μέσα από τα λόγια του συνηγόρου του. Ο κ. Δημητρακόπουλος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και ανέφερε σχετικά:

«Χθες το βράδυ μιλήσαμε, ήταν εκτός Αθηνών και νομίζω και σήμερα θα βρίσκεται εκτός Αθηνών. Από εμένα ενημερώθηκε για τη μήνυση. Εξεπλάγη, δεν το περίμενε. Μου είπε ότι δεν είχε καμία διάθεση να θίξει την τιμή και την υπόληψη της κ. Νέγκα ούτε να την προσβάλλει. Ό,τι ελέχθη, ελέχθη σε κλίμα και χάριν αστειότητας και είναι στη διάθεσή της να επανορθώσει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags