Facebook Pixel Σούζα παραμονής η ΑΕΛ!
| 2017-02-20 22:29:00

Σούζα παραμονής η ΑΕΛ!

Σούζα παραμονής η ΑΕΛ!

Η Λάρισα επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού και έκανε τεράστιο βήμα παραμονής στη Σούπερ Λιγκ. Δύο αποβολές για κάθε ομάδα στο ματς.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήταν και το πιο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν με κάτω τη μπάλα, αλλά αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Πιθανότατα, αυτό οφειλόταν στο γεγονός, ότι υπήρξαν πολλά δυνατά φάουλ, τα οποία οδήγησαν σε δύο κίτρινες (Φατιον-Γιουσούφ). Η ΑΕΛ όμως βρήκε τον δρόμο προς τα δίτυα. Στο 22' ο Ρέντζας έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Ρέγες την άφησε έξυπνα να περάσει κάτω από τα πόδια του και στο ύψος του δευτέρου δοκαριού o Αγκάνοβιτς με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν έφτανε η ψυχρολουσία για τον Λεβαδειακό, ήρθε και ο τραυματισμός του Ουόν, για να δυσκολέψει τα πράγματα.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι επιφύλαξε περισσότερες εκπλήξεις! Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο 61' με αυτογκόλ του Αβραάμ και στο 62' η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ντέλετιτς. Και εκεί που θα περίμενε κανείς, ότι οι Βοιωτοί θα έβγαιναν μπροστά για να πάρουν τη νίκη, έμειναν και αυτοί με 10 με τον Γιουσούφ. Στο 71' οι Θεσσαλοί πήραν ξανά το προβάδισμα με γυριστή κεφαλιά του Ρέντζα ύστερα από εντυπωσιακή μπαλιά του Ναζλίδη.

Ο Λεβαδειακός πίεσε για να κλέψει βαθμό, αλλα οι «βυσσινί» δεν άφησαν τη νίκη από τα χέρια τους. Έτσι με τη νίκη, η Λάρισα έφτασε στους 20 βαθμούς και βρίσκεται στη 13η θέση και όπως φαίνεται, ο Λεβαδειακός που έχει 14 θα μονομαχήσει για την παραμονή με Ηρακλή και Βέροια.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενόδοχοφ, Ρέντζας, Φατιόν, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ρέγες, Ναζλίδης, Ικάουνιεκς.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Βούρος, Μεντί, Ουόν, Νιάσε, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags