Facebook Pixel Ξέρετε τι καιρό θα κάνει σήμερα;
Life
| 2017-02-24 08:05:00

Ξέρετε τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Ξέρετε τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.

Την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στη δυτική Ελλάδα, το Ιόνιο, και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, που έως το βράδυ θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στη δυτική ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο και το ανατολικό Αιγαίο, και προς το βράδυ στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα έως τις πρωινές ώρες και προς το βράδυ, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 5 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 15, και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 17.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Έως τις πρωινές ώρες και προς το βράδυ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Έως τις πρωινές ώρες και προς το βράδυ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Πηγή: Meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags