Facebook Pixel "Έρχεται" στοπεράρα για του χρόνου στον ΠΑΟΚ - Τρελή "καψούρα" Ίβιτς – "Καθαρίζει" Έλληνα άσο!
| 2017-02-24 11:00:00

"Έρχεται" στοπεράρα για του χρόνου στον ΠΑΟΚ - Τρελή "καψούρα" Ίβιτς – "Καθαρίζει" Έλληνα άσο!

"Έρχεται" στοπεράρα για του χρόνου στον ΠΑΟΚ - Τρελή "καψούρα" Ίβιτς – "Καθαρίζει" Έλληνα άσο!

Τον "ψήνει" από τώρα ο κόουτς του Δικεφάλου για να "τρελάνει" την Τούμπα από την επόμενη σεζόν! Ποιος είναι το πουλέν του Σέρβου; Τον ξέρουν καλά οι ΠΑΟΚτσήδες...

Τις τελευταίες ώρες, το όνομά του «παίζει» πολύ. Οι ΠΑΟΚτσήδες, όμως, δεν τον ανακάλυψαν τώρα…

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Πούγγουρα, τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ που προχθες κατέγραψε την έκτη συνολικά εμφάνισή του με τα ασπρόμαυρα και τη δεύτερη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά από αυτή στη Σλοβακία πέρσι κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα με προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ.

Ο νεαρός Πούγγουρας όχι μόνο αγωνίστηκε πρώτη φορά ως βασικός αλλά ήταν και από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ, προκαλώντας δικαιολογημένα πολλά θετικά σχόλια γύρω από το όνομά του με πρώτο και καλύτερο αυτό του Βλάνταν Ίβιτς μετά τον αγώνα.

«Το σημερινό κέρδος ήταν ο Πούγγουρας, ο οποίος ήταν πολύ καλός», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Έτσι, λίγες ημέρες μετά την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2019, ο ύψους 1,87μ. στόπερ βίωσε την καλύτερη εμπειρία της έως τώρα καριέρας του, από το 2012 όποτε και ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από τον Προμηθέα Λάρισας και τον ενέταξε στις ακαδημίες του.

Κι αυτό γιατί μπορεί ο Πούγγουρας να αγωνίστηκε πέρσι σε 19 παιχνίδια της Super League με τη φανέλα της Βέροιας ως δανεικός, όμως το μεγάλο του όνειρο είναι να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.

«Η πιο χαρούμενη στιγμή μου από τη μέρα που άρχισα το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του στις 21 Φεβρουαρίου 2014 όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης τον χρησιμοποίησε για ένα λεπτό στην εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας με 3-1, «είναι κάτι που το περίμενα, το ήθελα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», είχε δηλώσει λίγους μήνες νωρίτερα όταν υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Όσοι ζουν στα …πέριξ της Τούμπας και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, έχουν να λένε για την ωριμότητα του νεαρού και το πείσμα του να μην αποτελέσει απλά έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ που κατέγραψε κάποιες συμμετοχές με την «πρώτη» ομάδα και μετά …χάθηκε.

Παραμένει ιδιαίτερα προσγειωμένος και για την ηλικία του είναι ιδιαίτερα ώριμος, έχοντας το ...προσόν να αντιλαμβάνεται πλήρως τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. Προέρχεται, άλλωστε, από μία άκρως ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια και ο ίδιος κουβαλάει το …μικρόβιο του ΠΑΟΚτσή, παρότι δεν το διατυμπανίζει!

Ο Βλάνταν Ίβιτς, πάντως, που τον γνωρίζει …και από την καλή και από την ανάποδη μιας και τον είχε ποδοσφαιριστή στην Κ20 του ΠΑΟΚ, μπορεί τώρα να τον υπολογίζει ως μία αξιόπιστη λύση αλλά σκοπεύει να τον …αναβαθμίσει τη νέα χρονιά εφόσον ο Πούγγουρας του δώσει αυτό το δικαίωμα.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως ο Σέρβος τεχνικός προτίμησε το περασμένο καλοκαίρι να κρατήσει τον Πούγγουρα στο ρόστερ αντί του πιο έμπειρου Δημήτρη Χατζηισαΐα και από τον Ιανουάριο και μετά να προτιμάει να έχει μαζί τους στις αποστολές τον 21χρονο στόπερ παρά τον πρώην αμυντικό του Πανιωνίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags