Facebook Pixel Ο Βράνιες αποθεώνει τους ΑΕΚτζήδες: «Κατάλαβα τί είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό»
| 2017-02-24 19:36:00

Ο Βράνιες αποθεώνει τους ΑΕΚτζήδες: «Κατάλαβα τί είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Βράνιες αποθεώνει τους ΑΕΚτζήδες: «Κατάλαβα τί είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Μέλι έσταξε η γλώσσα του Βόσνιου αμυντικού μιλώντας για τον κόσμο της Ένωσης.


Την πρώτη συνέντευξη του Ογκνιεν Βράνιες περιλαμβάνει το official match programme του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λάρισα την Κυριακή (15.00) στο ΟΑΚΑ.

«Μα, έτσι είναι! Όπως στη ζωή δεν υπάρχει αύριο και ζεις την κάθε στιγμή, έτσι και στο γήπεδο! Μπαίνεις και τα δίνεις όλα και ζεις το κάθε παιχνίδι σαν να μην υπάρχει επόμενο! Αυτή είναι η φιλοσοφία μου», απαντάει ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός στην παρατήρηση ότι... «έχει ήδη κερδίσει τους φιλάθλους της ομάδας με τις εμφανίσεις του, αλλά και με το πάθος του»!

Ο Ογκνιεν Βράνιες αποκαλύπτει τον καθοριστικό κατά τη γνώμη του παράγοντα για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σχολιάζει τη συνέχεια της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ μιλάει για τα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια και τους οπαδούς της ομάδας.

«Είχα ακούσει πολλά για τους οπαδούς της ΑΕΚ, πριν έρθω εδώ. Είχα μάθει ότι είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές στην Ελλάδα, ότι λατρεύουν την ομάδα τους, ότι είναι πολύ κοντά με πάθος και αγάπη. Και το διαπίστωσα από κοντά! Για αυτόν τον κόσμο θέλω να δίνω τα πάντα, να βλέπει ότι προσφέρω όσα έχω μέσα μου, ό,τι περισσότερο μπορώ να δώσω» δηλώνει ακόμα ο Βόσνιος αμυντικός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags