Facebook Pixel Τριάδα με άσους για κυριακάτικο ταμείο!
| 2017-02-26 12:03:00

Τριάδα με άσους για κυριακάτικο ταμείο!

Τριάδα με άσους για κυριακάτικο ταμείο!

Τρεις έδρες θα στηρίξουμε σήμερα. Αρχή με Β’ Εθνική, συνέχεια με Ιταλία και φινάλε με Λιγκ Καπ Αγγλίας!

Πανελευσινιακός - Πανσερραϊκός

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Δημήτριος Κοντικάκης μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Πανελευσινιακού. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έψαξαν με μεγαλύτερη θέρμη το γκολ αλλά οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά και το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε μόνο την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε την Καλλονή. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα, πήραν προβάδισμα στο 30ο λεπτό με τον Γκούρτσα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 45΄με τον Ρούτση. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Σισέ στο 65ο λεπτό αλλά στο 77΄ο Ρούτσης με το δεύτερο προσωπικό γκολ έδωσε την χαριστική βολή στον σύλλογο της Μυτιλήνης. Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας επιτυχία για τον μακεδονικό σύλλογο. Ο Πανσερραϊκός πήρε δύο πολύτιμες νίκες εσχάτως, τώρα είναι η σειρά του Πανελευσινιακού να πανηγυρίσει μία επιτυχία που θα τον διατηρήσει ζωντανό στην μάχη της παραμονής.
Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός 1 (1.97)

Λάτσιο - Ουντινέζε

Η Λάτσιο επικράτησε δίκαια της Έμπολι με σκορ 1-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έναν μόλις πόντο πίσω από την πρώτη 5άδα που δίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Όσο για την Ουντινέζε; Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από τη Σασουόλο στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και παραμένει κάτω από τη μέση της βαθμολογικής κατάταξης χωρίς πάντως να κινδυνεύει σε καμία περίπτωση με υποβιβασμό. Η Λάτσιο θέλει πάση θυσία τους 3 βαθμούς της νίκης για να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά, ενώ η Ουντινέζε θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ανώτεροι σαφώς οι γηπεδούχοι, έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την επικράτηση κόντρα σ'έναν ντεφορμέ αντίπαλο και η επιλογή του συνδυαστικού 1 και over 1,5 φαντάζει ιδανική.
Λάτσιο – Ουντινέζε 1 & over 1.5 (1.80)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον

Στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Σεντ Ετιέν, την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 4-0. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Ροστόφ. Τις τελευταίες ημέρες κυριάρχησε στην επικαιρότητα η πιθανή μετακίνηση του Γουέιν Ρούνεϊ σε σύλλογο της Κίνας, ωστόσο ο προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο κάλεσε τους πάντες να αφοσιωθούν στον τελικό του Λιγκ Καπ. Από την άλλη, η Σαουθάμπτον είχε χρόνο να προετοιμαστεί (μετέβη για το λόγο αυτό στην Ισπανία) για τον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου πιθανή κατάκτηση του τροπαίου, που θα είναι η πρώτη στην ιστορία της, θα συνδυαστεί με εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του επόμενου Γιουρόπα Λιγκ. Ποια είναι η επιλογή μας; Ο τελικός έχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μουρίνιο υπερέχει σε ποιότητα και έχει στις τάξεις της τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 1 (1.75)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags