Facebook Pixel Τρίποντο παραμονής με ανατροπή για τον Λεβαδειακό!
| 2017-02-26 20:21:00

Τρίποντο παραμονής με ανατροπή για τον Λεβαδειακό!

Τρίποντο παραμονής με ανατροπή για τον Λεβαδειακό!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε, όμως με γκολ των Μιλιάζες και Βασιλείου, ο Λεβαδειακός πήρε μια τεράστια νική-ανάσα (2-1) όσο αφορά την μάχη της σωτηρίας! Απομακρύνεται ο στόχος των πλέι οφ για τους Γιαννιώτες.

Το αρνητικό σερί των 12 αγωνιστικών χωρίς νίκη έλαβε τέλος για τον Λεβαδειακό, που επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα κι έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στη Super League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στο 23΄ με τον Κόντε, αλλά οι Βοιωτοί «απάντησαν» με τους Βασιλείου (39΄) και Μιλιάζες (57΄πεν.)

Μετά από 10 ήττες και 2 ισοπαλίες η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επέστρεψε στις νίκες σε μία καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε ο Λεβαδειακός αποσπάστηκε 2 από τον Ηρακλή και 4 την ουραγό Βέροια, που παίζει αύριο εντός με τον Ατρόμητο. 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα αιφνιδίασε τους Βοιωτούς στο 23΄. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα (12 γκολ), Πέδρο Κόντε, με πολύ όμορφο τρόπο παραβίασε την εστία του Ναμάσκο κι έδωσε προβάδισμα στους Ηπειρώτες, που μέχρι τότε δεν είχαν απειλήσει καθόλου.

Οι γηπεδούχοι, που «καίγονταν» για τη νίκη, βρέθηκαν ξαφνικά πίσω στο σκορ ενώ είχαν καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Δεν το έβαλαν κάτω, όμως και στο 39΄ έφτασαν στο 1-1 με τον Βασιλείου, που είχε μπει στο παιχνίδι στο 9΄ μετά την αναγκαστική αλλαγή του Καραμπουέ. Με καλή ψυχολογία μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός κι αφού απείλησε στο 47΄ με τον Μιλιάζες, στο 57΄ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι (το κέρδισε ο Σίλβα από τον Κούτρη) έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, που κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Καραχάλιος, Βούρος, Βασιλείου - Ναδάλες

Οι ενδεκάδες:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (64΄ Κουλιμπαλί), Μιλιάζες, Ουόν, Νιασέ, Καραχάλιος (89΄ Μεντί), Καλτσάς, Μαχαίρας, Καραμπουέ (9΄ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Τόνι Σίλβα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Βιντάλ (32΄ Γιάκος), Κόντε, Ζησόπουλος, Ναδάλες (68΄ Κοζορώνης), Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Μπέριος, Ακόστα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags